2777
2789
عنوان

فلج بدن بعد از بیداری

881 بازدید | 42 پست

سلام دوستان

من یه مشکلی واسم پیش اومده که حسابی نگرانم کرده

گاهی اوقات از خواب که بیدار میشم بدنم بطور کامل فلج میشه

اون لحظه نه میتونم داد بزنم نه تکون بخورم

کل بدنم از کار میفته

وحشت میکنم میدونم این حالت گذراست و کمتر از یک دقیقه طول میکشه اما بازم میترسم و یهو به حالت عادی برمیگردم

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي استرس زياده كه بدن همزمان با مغز بيدار نشده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من یه بار اینجوری شدم میگن بختکه😕

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عزیزم فقط همین حالو داری یا چیز دیگه ای هم حس میکنی

محیط اطراف رو کامل حس میکنم حرفارو میشنوم و درک میکنم فقط قدرت حرکت و تکلم ندارم انگار مردم

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

من شنیدم وقتی ادم دچار بختک میشه حضور یه نفرو کنارش حس میکنه یا سنگینی روی قفسه ی سینه

من این حالات رو ندارم اصلا

من تقریبا ماهی یکبار این جوری میشم  نمیدونم علتش چیه خیلی ام ترسناکه

اره دقیقا

همش میگم اگه تو این حالت بمونم چی ؟

نکنه ایندفعه با دفعات قبل فرق داشته باشه

نکنه مردم نمیدونم 

خیلی حس بدیه

اره دقیقا همش میگم اگه تو این حالت بمونم چی ؟ نکنه ایندفعه با دفعات قبل فرق داشته باشه نکنه مردم ...

بعد شما درد نداری وقتی اونجوری میشی 

من درد دارم تو پهلوم رو کلیمو انگار دارن محکم فشار میدن خیلی حس بدیه 

بعد من که اینجوری میشم اگه خواب باشم 

ایندمو میبینم 

خیلی دردم میاد ولی اذیت میشم