2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه بیاید

174 بازدید | 17 پست

من هفته 33 هستم احساس درد پا سوزش شکم گاهی اوقات هم یه قسمتی از شکمم سفت میشه وقتی بچه زیاد تکون میخوره تنگی نفس میگیرم میه ما هم بیاد از تجربیاتتون بگید خیلی نگرانم اگه طبیعی نیس دکتر برم

ای کاش منم هفته ۳۳ بودم☹

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته ی تو بودم به هفته های بالا غبطه میخوردم😁😁 میگذره عزیزم

ای جانم پس مث منم هستن😁مرسی🌹

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
منم هفته ی تو بودم به هفته های بالا غبطه میخوردم😁😁 میگذره عزیزم

همش میترسم زایمان زود رس داشته باشم دوران بارداری همش استرسه ماه اخر هم که بشی باز هم استرس هزار کوفت وزهرماری داری

طبیعیه عزیزم

ورزشای کششی پا رو نشسته انجام بده و پاهاتو وقتی میشینی بالا بذار

سوزش معده هم که دیگه همه دارن من تازه هنوز مازاد بر اینا تهوع شدید صبحگاهی دارم😂😂😂😂😂

یبوست هم که درد مشترک همه مونه

کوچولو گاهی که سردش بشه یا خیلی راه بریم و خسته بشه خودشو سفت می کنه طبیعیه یکم روی شکمتو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده و دراز بکش و خودتو گرم کن تکون می خوره و شل میشه شکمت

تنگی نفس هم وقتی من راه میرم یا بعضی شبا که دراز کشیدم هم زمان با تپش قلب میگیرم اما بهم گفتن طبیعیه چون قلبت داره دو برابر خون پمپ می کنه

الان که زیر دلمم درد گرفته و راه رفتن و بلند شدن و نشستن برام خیلی سخت شده انگار استخونای لگنم داره میشکنه!

بعضیا فشار خون و ورم پاها و بدن و دیابت هم میگیرن تو بارداری که باید به دکتر مراجعه کرد ولی متداوله و وحشت کردن نداره

خلاصه همه دردا تو بارداری سراغ آدم میاد اما مهم نیست

خدارو شکر که نی نی ها تو راه اند و بالاخره تموم میشه درداش و وقتی بیان با یه لبخندشون همش یادمون میره

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
طبيعي هس عزيزم  دوستان سوزش معده دارين؟!؟! چيكارش كنم؟!؟!

اوه شدییید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
طبيعي هس عزيزم  دوستان سوزش معده دارين؟!؟! چيكارش كنم؟!؟!

دکتر به من قرص داد 

رانیتین بخور . 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...