2777
2789

که همسنیم و من باردار شدم اون نشده باهام قهر کرده و... 

گفتین یهمدت بگذره درست میشه و... 

از اخرای پاییزبودکه دیگه علنی کردم باردارم و به مانانم اینا و بقیه گفتم از همون اول قهر کرد و باهام دشمن تر شد... قبلشم البته باهذم حسادت اینا داشت سر توجه.. با اینکه خیلی بینمون فرق نمیذارن و چه بسا به اون توجه بیشتری همیشه بوده... 

حالاالان از اون موقع این داستان ادامه داره و قهره و.. 

دیگه تو عیدگفتن که برو خونش عید دیدنی و با هم روبرو شین وکدورتو کنار بذارین و... 

منم گفتم من که دعوایی باهاش نداشتم که کدورت بشه... من باهاش قهر نبودم اصن و... 

خلاصه خونش هم رفتم و عید دیدنی کردم و... 

فردای خونش رفتن خونه عمم شام دعوت بودیم اونجا باز با مامانم قهر و تهر و...  ( چون با اونام لج کرده.. که چرا خدا به اینا بچه داده  و خدا چه کارا میکنه به ایناچرا دوتا داده و... واقعا برام عجیبه و.. از این حرفا دائم میزنه... اخه اونا وضع مالیشون خوبه ما نه.. و هی بهمامانم اینا میگه واقعا که چه چیزا و در عجبم خدا به کیا بچه میده... و...  

از اینا دیگه... 

حالا  اون شبم که مهمونی بودیم من شام مهمونی رو خوردم بعد شب خونه باز حالت تهوع داشتم و غذاهارو بالا اوردم و .. 

مامانم بر  داشته بهشگفتهمن بالااوردم باز برگشته میگه واقعا که مگه مجبوره حامله شه و وقتی نمیتونه چرا اینکارو کرده و... 

از اینصحبتا... تلفنی با مامانم حرف میزد شنیدم  چون موندم دو روزه خونه مادرم اینا... 

حتی توگوشی مامانمدیدم پیام داده بهشگفته  سعید ( شوهرش) گفته من تاموقعی که pavo خونه مامانت میاد دیگه اونجا نمیام... 

حالا شما بگین این قضیه روچیکار کنم چه جوری هندل کنم؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

بیخیال باش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم؟ 

من فکر میکنم وقتی این حرفها رو میزنه مثلا به مامانتون مامانتون باید یک جواب قاطعانه بهش بده نباید هی کوش کنن به حرفی تا این حد بی منطق 

مطمئنا بی اثر نیست و ترک میکنه 

عزیز دلم واقعا حسود هرگز نیاسود 

آدمی که به خواهرش حسادت کنه واقعا باید به حالش تاسف خورد به نظر من اصن باهاش رابطت کم باشه بهتره 

خیلی بهتره اصلا اصراری به نزدیک شدن به این آدم نداشته باش چون بعید میدونم با صحبت رام‌بشه ولی از مادرت کمک بگیربگو بهش بگه خداروشکر که لیاقت آدمها رو خدا تعیین میکنه و دلتو صاف کنه تا خدا بچه بهت بده .

سلام. دوست خوبم به حرفای خواهرت توجه نکن چون زن به طور غریزی دوست داره مادر شدن رو تجربه کنه و اتفاقا اون داره زجر می کشه که این طوری برخورد می کنه. به نظر من مامانت باید نصیحتش کنه بهش بفهمونه که باید از خداوند بچه بخواد نه اینکه حسادت کنه. عوضش اون دغدغه مالیش نسبت به شما کمتره. و اینکه همه نعمت ها قرار نیست یکجا مال یکی باشه. منم مدت ها بچه نداشتم ولی به جای حسادت بچه های نزدیکان رو دوست داشتم و بهشون محبت می کردم و توی دلم از خدا می خواستم به منم لطف کنه و بچه صالح و سالمی بهم بده. یه آیه قرآن میگه "خداوند به هر که بخواهد دختر می دهد به هر که بخواهد پسر می دهد و به هر که نخواهد بچه نمی دهد." ولی آیاتی هم هست که میگه حتی در سن بالا از خداوند فرزند بخواهید به لطف خودش عطا خواهد کرد. خواهر شما می تونه به بچه های نیازمند و مادران بارداری که هیشکی رو ندارن کمک مالی یا محبت های معنوی کنه و لباس برای نی نی های اون ها بخره این طوری شکی نیست که خدا هم به زودی به خودش بچه می ده. شمام سر زایمانت براش خیلی دعا کن که خدا دامنش رو سبز کنه تا حسادتش از بین بره. باور می کنی مورد شما شبیه مورد من هست ولی همش دعا می کنم اونم بچه دار شه تا آروم بگیره.  به نظر من چیزی که به همه ماها کمک می کنه و موجب میشه دعاهامون در حق همدیگه و خودمون مستجاب شه "داشتن یه قلب صاف و خیرخواهی" هست.

بی توجهی بهترین راهکاره یه مدت کلااا محلش نزارین بیخیالش بشین

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

یه پیشنهاد دیگه: جلوی روی اون زیاد بچه هاتونو ناز و نوازش نکنین و به مامان بابا اینام بگین توی روی خواهرتون خیلی اسمی از بچه و بارداری شما و نوه دوستی این چیزا نگن. حسادت زنانه یه واقعیته که خیلی اذیت کننده هست. خواهر شما اشتباه می کنه. الان اینهمه دکتر طب مدرن، مکمل، اسلامی اینا هستن که ناباروری رو درمان می کنن و حتی اسپرم صفر هم درمان شده چه طوری خواهرتون به جای اینکه دنبال درمان باشه و به خدا توکل کنه تمام وقت به شما حسادت می کنه!!!

من فکر میکنم وقتی این حرفها رو میزنه مثلا به مامانتون مامانتون باید یک جواب قاطعانه بهش بده نباید هی ...

تازه اتفاقا اینطورییه قضیه که دیروز چون سیزده بدر بود خالم میخواست ناهار جوجه بگیره و جمع شیم اینا زنگ زدن گفتن ما نمیام لگ( فقطم به خاطر اینکه منم هستم و اینا خالم بهم شاکی شد و اونم یه جنجال جدا گونه درست کرد که چرا و زنگ زد به شوهر خواهرم باهاش دعوا که تو چرا نمیری برا درمان و ivf نمیکنین و....که زنت اینکارارو نکنه و..بعد همین شده دعوا و شوهرش زنگ زده به بابام که بیا اینجا و من دیگه بریدم و... چون خواهرم کلی ناراحتی کرده و..  

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست