2777
2789
عنوان

بی معرفتی خونواده

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 28 پست
بله  نه قطع رابطه که سرد شدم دیگه بهشون نمیزنگم دیگه ماهی یه بارم نمیرم خونشون شاید هر دو ماه ...

همسر من فهمید تابلو کردن خودشونو 

از همشون دل چرکینم 

دلم میخاست خونوادم یکی دیگه بودن نه اینااااا

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خواهرم و برادرم براشون یه جور دیگه ان ادم متوجه میشه من خیلی ادم احساساتیم خیلی با محبت باهاشون ...

میفهممت

منم اول بلاکشون کردم همشونو 

بعد دلم سوخت بس که احساساتیم 

اما حالا فقط مامانمو دارم که بلاک نیس اونم دریغ از یه احوال پرسی

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
همسر من فهمید تابلو کردن خودشونو  از همشون دل چرکینم  دلم میخاست خونوادم یکی دیگه بودن ن ...

خیلی بد شد 

من شوهرم هی میپرسه چرا دیگه کم میرم میپیچونمش

خیلی ضایع اس چون مادر شوهرم خیلی همسرمو دوس داره نمیخوام ضایع شم جلوش😔

خیلی بد شد  من شوهرم هی میپرسه چرا دیگه کم میرم میپیچونمش خیلی ضایع اس چون مادر شوهرم خیلی هم ...

کاملا میفهمم

مال من شرایط ویژه بود اخه 

خیلیییی ابروریزی شدددددد

خیلی واقعا راحت شده الان فقط گهگاهی با مادرش یه تماس میگیره

خداروشکر 

میفهممت منم اول بلاکشون کردم همشونو  بعد دلم سوخت بس که احساساتیم  اما حالا فقط مامانمو ...

منم دلم نمیاد قطع رابطه کلی

بنظر منم شمام این کارو نکن بلاخره خانوادتن

درسته بی محبتن ولی چه میشه کرد

بنظرم بهشون بگو ازشون دلخوری گله داری. شاید تغییر کردن. تو باهاشون تماس بگیر

اگر باز دفعات بعد دیدی همینطور برخورد کردند. واقعا دیگه کاریش نمیشه کرد

بعضی اخلاقا رو ادم از پدرمادرش یاد میگیره و به همون حالت عادت میکنند

بنظرم بهشون بگو ازشون دلخوری گله داری. شاید تغییر کردن. تو باهاشون تماس بگیر اگر باز دفعات بعد دیدی ...

خودشون میدونن کاملا اگاهن

منم دلم نمیاد قطع رابطه کلی بنظر منم شمام این کارو نکن بلاخره خانوادتن درسته بی محبتن ولی چه میشه ...

مامانو فقط دارمش اونم برای مادر بودنشه و بس 

کسی هست بین شما مثل من باشه یا من انقد بدشانسم؟

خونواده ی ما خوب بود ولی پیش خدا ناشکری نباشه از موقعی که مادرم فوت شد خونواده ی ما از هم دور شدن طوری که عین غریبه ها شدیم خیلی سعی کردم کنارشون باشم  ولی اونا توی مشکلاتم نبودن منم عین خودشون شدم همسرمم متوجه شده، ولی بیشتر واسه همسرم نارحتم که اونا باوجود پدر ومادرشون خیلی بیشتر از من از خونواده ش دوره هردومون از لحاظ حمایت خونواده تنهاییم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
خونواده ی ما خوب بود ولی پیش خدا ناشکری نباشه از موقعی که مادرم فوت شد خونواده ی ما از هم دور شدن طو ...

ای داد بیداد

میدونم احساستونو کاملا 

ای داد بیداد میدونم احساستونو کاملا 

آره خونواده ی دوتامون خیلی سردن نه عیدی نه سال جدیدی نه شب یلدایی نه هیچ مراسمی سراغی ازمون نمیگیرن ولی بیشتر وقتایی که جارییام از خونواده هاشون تعریف میکنن دلم به حال دوتامون خیلی میسوزه

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28