2777
2789
عنوان

بی معرفتی خونواده

1015 بازدید | 28 پست

من دو تا خواهر بزرگتر از خودم دارم که هر کدوم ۱۰-۱۲ سال بزرگترن. توی روزای سختم که انتظار دارم کنارم باشن و حداقل هم دردی کنن خودشونو به بهانه ای کنار کشیدن. ما هر سه در کشور های مختلفیم ولی اصلا هرگز همدل و یار هم نبودیم. از بچگی همش حس تنهایی رو با خودم یدک کشیدم. حالا اون دو تا کمی بهترن با هم اما با من ابدا. این یه هفته اخیر یه اتفاق بسیااااااار تلخ برای من افتاد که حتی خواهر بزرگم تماس هم نگرفت باهام. ادم انتظار داره لااقل خونواده خودش درکش کنه و یارش باشه . من زیاده خواهم یا نه؟ اگه خانواده درجه یکت انقدر بی مرام باشن از خانواده شوهر چه انتظاری میشه داشت بچه ها؟ 

جلو شوهرم سرم پایینه برای اینکه هیچ پشتیبانی ندارم جز خدا . از خانوادم دلگیرم و سردم و از مادرم هم همین طور. اون که ارشد بی معرفتاس. چی بگم که دلم پره پررررر

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی سه کشور مختلف . نمیدونم چرا همه تو نی نی سایت یا خودشون خارجن یا فک و فامیلشون

حالا چرا برات این مهمه؟ من سوالم یه چیز دیگس و مهم نیس باور کنی که ما تو سه کشور مختلفیم یا نه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
من که نه ولی مامانم عینا شرایط شما رو داره

حال روحی مادرت چطوره الان؟

حالا چرا برات این مهمه؟ من سوالم یه چیز دیگس و مهم نیس باور کنی که ما تو سه کشور مختلفیم یا نه

نه خب جالبه برام. 

در جواب سوالتم باید بگم این دورو زمونه انقد باید محکم باشی که به کمک کسی احتیاج نداشته باشی . بیخیال چی الان مثل قبل مونده که رابطه ها مونده باشه

درنزن، رفته ام از خویش کسی منزل نیست...
نه خب جالبه برام.  در جواب سوالتم باید بگم این دورو زمونه انقد باید محکم باشی که به کمک کسی اح ...

من کمک نمیخوام ازشون فقط حضورشونو با محبت اعلام کنن کافیه

همین که بگن من هستم همینجام کنارتم نترس

چی بگم 

عالی کلا دندونشون رو کند انداخت بیرون🤪

منم همینکارو کردم دیروز

الان راحته؟

منم کلا از اول انگار اضافه خانواده بودم  ازشون اینذعید فاصله گرفتم احساس کردم دلیلی نداره خودم ...

ازدواج کردی خودت؟ 

قطع رابطه کردی؟ ادم بعدا احساس پشیمونی نمیکنه؟ 

منم کلا از اول انگار اضافه خانواده بودم  ازشون اینذعید فاصله گرفتم احساس کردم دلیلی نداره خودم ...

بعد چطوری حس کردی اضافه بودند رو؟

ازدواج کردی خودت؟  قطع رابطه کردی؟ ادم بعدا احساس پشیمونی نمیکنه؟

بله 

نه قطع رابطه که سرد شدم دیگه بهشون نمیزنگم

دیگه ماهی یه بارم نمیرم خونشون شاید هر دو ماه رفتم

یه جوری رفتار میکنم در عین حال همسرمم نفهمه

دوست ندارم بفهمه