2777
2789
عنوان

بی بی چک خانومااا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه آره بارداری.از رنگش معلومه من خودم متخصص بی بی چکم.فقط کی این خط افتاد؟

در عرض دو دقیقه

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

سه ماه از سقطت گذشته مگه هورمون بارداری تا سه ماه تو بدن میمونه.خب آزمایش بتا میدادی بعد اقدام میکردی.منم دو سه هفته است سقط کردم اول آز میدم بعد اقدام.دکتر من گفت بعد اینکه پری شدی اقدام کن برام جالب بود چون اکثرا توایران میگن چهار پنج ماه بگذره

بعد سقطت سونو دادی ؟؟ کامل دفع شده بود؟ اگه کامل دفع نشده باشه هورمون اچ سی جی تو بدن میمونه

بله چون بعدش کورتاژشدم...

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مبارک مثبته 3 ماه ازسقط گذشته دیگه چ مثبت کاذبی مگه پریود نشدی بعدش ؟

من بلافاصله بعد سقط باردار شدم 

انشالله ب سلامتی زایمان گنی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سه ماه از سقطت گذشته مگه هورمون بارداری تا سه ماه تو بدن میمونه.خب آزمایش بتا میدادی بعد اقدام میکرد ...

خوب منم سه ماه گذشت اخه تو برگه بی بی چک نوشته سقط جنین باعث مثبت کاذب میشه ولی ننوشته چقدر باید از سقط گذشته باشه

سه ماه از سقطت گذشته مگه هورمون بارداری تا سه ماه تو بدن میمونه.خب آزمایش بتا میدادی بعد اقدام میکرد ...

من اصلا پریود نشدم و باردار شدم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤