2777
2789
عنوان

بی بی چک خانومااا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 46 پست
سه ماه از سقطت گذشته مگه هورمون بارداری تا سه ماه تو بدن میمونه.خب آزمایش بتا میدادی بعد اقدام میکرد ...

دلیل سقطت چی بود

منم دوماه سقط کردم

دکتر گفت سه ماه جلوگیری بخور

من یک ماه خوردم

بعدش جلوگیری نداشتم

موعدم ۲۹ بوده هنوز پری نشدم

دوبار بی بی زدم دوبارم منفی!!

ولی پری خبری نیست!

نگران نباش نی نی داری.ایندفعه حواست جمع باشه

ان شالله خدا از دکترم نگذره...

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل سقطت چی بود منم دوماه سقط کردم دکتر گفت سه ماه جلوگیری بخور من یک ماه خوردم بعدش جلوگیری ند ...

ان شالله مثبت بشه این ماه من تو سه ماهگی سه روز دیگه می خواست برم تو چهار ماهگی جدا شدن جفت از رحم...دلیلش بود

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
وای مبارکه 😍😍😍😍 فک کنم نی نی داری😍😍 برای منم دعا کنید😅بی بی چک این ماهم مثبت دربیاد😂

ان شالله

مبارک مثبته 3 ماه ازسقط گذشته دیگه چ مثبت کاذبی مگه پریود نشدی بعدش ؟ من بلافاصله بعد سقط باردار شد ...

بله دو دوره پریود شدم وسواس فکری گرفتم...

ان شالله مثبت بشه این ماه من تو سه ماهگی سه روز دیگه می خواست برم تو چهار ماهگی جدا شدن جفت از رحم.. ...

اوففففف ۱۴ روز از موعدم گذشته

نینی نیست تنبلی تخمدان دارم واسه همین پریود نمیشم😭

مبارک مثبته 3 ماه ازسقط گذشته دیگه چ مثبت کاذبی مگه پریود نشدی بعدش ؟ من بلافاصله بعد سقط باردار شد ...

بله دو دوره پریود شدم...انگار وسواس فکری گرفتم

دلیل سقطت چی بود منم دوماه سقط کردم دکتر گفت سه ماه جلوگیری بخور من یک ماه خوردم بعدش جلوگیری ند ...

یه مقاله از سازمان بهداشت جهانی خوندم گویا جدیدا میگن بعد سقط دیگه جلوگیری نکنید یعنی یه بار پری شید بعدش ول کنید و اینجوری احتمال بارداری خیلی بالا میره ولی هنوز تو ایران میگن تا شش ماه صبر کنید. منم فکر کردم دیدم اره قدیما مامانامون تو یه سال هم سقط میکردن هم میزاییدن هیچیشون هم نمیشد

خوب پس مبارکهههههه☺☺

ممنون شاید شنبه رفتم آز دادم... از صبح تا حالا سه تا بی بی دادم از مارک های مختلف همش هم مثبت بود...

ممنون شاید شنبه رفتم آز دادم... از صبح تا حالا سه تا بی بی دادم از مارک های مختلف همش هم مثبت بود...

حتما برو ازمایش بده

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
یه مقاله از سازمان بهداشت جهانی خوندم گویا جدیدا میگن بعد سقط دیگه جلوگیری نکنید یعنی یه بار پری شید ...

من که دکترم گفت تا شش ماه صبر کن رفتم یه دکتر دیگه گفت این ماه اقدام کن...