78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 عنوان ایده بدین برای پول درآوردن 79 بازدید | 15 پست 😕😕یادگیریم خوبههرچیزی که اینترنتی باشهآشپزی نباشه چون علاقه ندارمآرایشگری هم همینطورادمین نمیتونم چون گویا گوشی آیفون میخوادچیزای دیگ بگین شاید بقیه هم استفاده کنن اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜 1404/07/29 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15338 میلی و وال گلد😂 مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3575 چرا فقط آیفون میخواد؟کی گفته؟ در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 میلی و وال گلد😂 😕😕😐 اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1341 طراحی سایت پشتیبانی سایت Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 11572 اگر ماها ایده داشتژم که الان داشتیم پول درمی اوردیم اینجا نیودیم😃
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 چرا فقط آیفون میخواد؟کی گفته؟ عکاسی تولید محتواچی بگم والا ب هرکی پیام دادم گفته گوشیت چیه اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 طراحی سایت پشتیبانی سایت نمیدونم طراحی سایت هنوزم درآمد داره ینی؟ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3575 عکاسی تولید محتواچی بگم والا ب هرکی پیام دادم گفته گوشیت چیه مثلا ادمین پاسخگویی اصلا نیاز به آیفون نداره در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 اگر ماها ایده داشتژم که الان داشتیم پول درمی اوردیم اینجا نیودیم😃 خیلیا از تنهایی اینجانخودمم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 مثلا ادمین پاسخگویی اصلا نیاز به آیفون نداره ندیدم جایی بخواناگهیشو کجا میزنن؟ اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜
sogoli_joon عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3575 ندیدم جایی بخواناگهیشو کجا میزنن؟ تو اینستا چندباری دیدم اگرم دوره ادمینی دیدی ، اونی که بهت دوره فروخته شاید پروژه بهت معرفی کن در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
اسمان۶۴ عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 11572 خیلیا از تنهایی اینجانخودمم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم منم از تنهایی میام😔اما اگر ایده پول دراوردن داشتم همون تنهایی میرفتم پول درمی اوردم .اونوقت کلی ادم میومدن دورم. که البته اونجور ادما ارزشی نداشتن .ولی در کل شوخی کردم . امیدوارم یه نفر یه راه خوب بهت بگه.
78fatmagol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 8263 منم از تنهایی میام😔اما اگر ایده پول دراوردن داشتم همون تنهایی میرفتم پول درمی اوردم .اونوقت کلی ادم ... قربونت برم عزیزمان شاءالله اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:) اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜