2821
2789
عنوان

تفسیرآزمایش

75 بازدید | 5 پست

سلام.داداش من امروز معده دردداشته وآزمایش داده.نشون دوتا دکترداده ،یکی گفته عفونت ادراره ویکی دیگه گفته که شن کلیه اس.عکس آزمایش رومیزارم ،اگر پزشک داریم،لطفا بگه مشکلش چیه!

مشکلی تداره یکم خون توی ادرارش بوده ک تا ۵ تا طبیعیه یکم وایت بی سی داره ک اونم احتمالا نمونه گیریش خوب نبوده

مایعات زیاد بخوره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

مشکلی تداره یکم خون توی ادرارش بوده ک تا ۵ تا طبیعیه یکم وایت بی سی داره ک اونم احتمالا نمونه گیریش ...

ببخشیدشما پزشک هستین؟؟؟

الان دقیقا مشکلش چیه؟؟یعنی عفونته؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن پزشک نیستم کارشناس آزمایشگاه

احتمال عفونت کمه همینطور احتمال سنگ یا شن ولی اصلا اینا ربطی ب معده ندارن بیشتر واسه کلیه واینکه دکتر فکر کرده آپاندیس ک سی بی سی و ادرار درخواست داده

مایعات زیاد بخوره چند روز دیگه دوباره آزمایش ادرار بده

سوزش ادرار نداره؟

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خواهش، باشه بپرس تونستم کمکت میکنم تمام علائمش رو بپرسی بهتره