2777
2789

اره😕

فک میکردم ناقص شدم!!! ب مامانم کفتم بعد دوروز چنان خوابوند در گوشم😑 من نمیدونم این رسم چرت چیه! بعدا بهش گفتم گفت نهههه😐من نزدم!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من توی دستشویی کلی عر زدم😐

مامانم‌ پریده میگه چی شده منم کشیدم پایین و با جیغ میگم نیگاااااااا کن 😨😨😨😨😨چِم شده؟؟؟؟😨😨😨😨😨

مامانم😐

رفت یه نوار بهداشتی آورد کوبید تو دهنم😁😁

.Pain🔥you made me a believer

من كلاس پنجمم تموم شده بود تابستون بود. هيچ اطلاعاتي نداشتم اصلا. شب رفتم دستشويي ديدم شورتم خونيه اومدم بيرون به ابجيم كه ٧ سال بزرگتره گفتم. از ترس دست و پام ميلرزيد. داشتم سكته ميكردم. ابجيمم زودي رفت يه نوار و شورت برام اورد. درستش كرد داد بپوشم. كمي توضيح داد و گفت الان فقط بخواب فردا بهت ميگم كاملش رو. ميترسيد درد داشته باشم طفلي 

خدايا مرسي ❤️

عاشورا تاسوعا بود میخواستیم محل بمونیم منم لباسم کثیف شوک شده بودم ک چرا اینحوری شدم. ترسیدم. یا اینکه میدونستم پری چیه ولی ترسیزن با ترس و. لرز ب مامانم گفتم

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

التماس کردم بخدا که خوب بشم فک میکردم چیشده بهم هربار دستشویی میرفتم گریه میکردم .تن تن میرفتم ببینم بازم میاد😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫

من اول راهنمایی بودم داشتم از کلاس زبان برمیگشتم یهو احساس کردم یه چیزی تالاپ افتاد تو شورتم اومدم خونه دیدم خونریزی کردم حالا میدونستم پریود شدم رفتم به مامانم گفتم مامانم محکم زد در گوشم 😂😂

من شوک شدم کلی گریه کردم 😶

بعدا فهمیدم میزنن تو گوش دختر که صورتش سرخ و خوشگل باشه نمیدونم چی چی. یه رسم مسخره 😒😒

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

خیلی بد بود. خیلییییی.  

تا دو روز لباسشو تو کمدم قایم کردم. روم نمیشد به کسی چیزی بگم.   همش داشتم با خودم کلنجار میرفتم که بگم یا نگم.  

بعد خواهرم خودش متوجه شد نمیدونم از کجا. خدا خیرش بده دیگه اون منو راحت کرد اومد به روم آورد.  

شخصیت از جایی شروع میشه که مقایسه اونجا رو ترک کنه.  
اره😕 فک میکردم ناقص شدم!!! ب مامانم کفتم بعد دوروز چنان خوابوند در گوشم😑 من نمیدونم این رسم چرت چ ...

واای مامان منم همین کارو کرد خیلی حالم بد شد 😢😢

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
اووووف خدایی دخترا خیلی گناه دارن 😣😣

بخدا

از دیروز مثل جنازه افتادم یجا هرحالت مسخره و دردی که بتونه یه ادم بگیره رو گرفتم فقط دارم به شوهر ایندم فحش میدم که خاک بر سر الان دردای منو نمیکشه

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم