mommytannaz مدیر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 عنوان دلم بچه ميخواد | مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 36 پست من خيلي صبرم كمه برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻 1398/01/14 | 03:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahilsharifi عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 176 سلام عزیزم بله مندوتا کیست داشتم اما کمتر از ۳ بود من ماهی که شروع کردم به گل مغربی خوردم همون ما ... چقدر خوب که جواب گرفتینپس من الان خوردنه قرص گل مغربیو قطع نکنم؟همچنان بخورم تا باردار بشم؟بله تهرانمممنون از راهنماییتون بابت دکترحتما میرم پیش ایشون
mommytannaz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 چقدر خوب که جواب گرفتین پس من الان خوردنه قرص گل مغربیو قطع نکنم؟ همچنان بخورم تا باردار بشم؟ ... منفکرمیکنم گل مغربی خوب بود خیلی برام انشاءالله شمام جواب بگيريدخواهش ميكنم مطمئنم خدا بهتون خيلي زود ني ني سالم و صالح هديه ميده برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
rahilsharifi عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 176 منفکرمیکنم گل مغربی خوب بود خیلی برام انشاءالله شمام جواب بگيريد خواهش ميكنم مطمئنم خدا بهتون خيل ... الهي آمينممنونمامروز دكترم به من گفت بايد آي يو آي كني
mommytannaz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 الهي آمين ممنونم امروز دكترم به من گفت بايد آي يو آي كني انشاءالله خيره عزيزدلم برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
rahilsharifi عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 176 انشاءالله خيره عزيزدلم ممنونم از محبتتونالهي بعد از نه ما به سلامتي فارغ بشينالتماس دعا
mommytannaz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 422 ممنونم از محبتتون الهي بعد از نه ما به سلامتي فارغ بشين التماس دعا ممنونممممم برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
مستند عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 بله اقدام كردم اما چون كيست آندومتريوز دارم بايد زود بچه دار شم البته خيلي هم سخت بچه دار ميشن آند ... عزیزم شما چطور با کیست آندومتریوز باردار شدین؟ ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹