2777
2789
انشاءالله اين كيست لعنتي نميذاره 😥

عزيزم بهش فكر نكن و فقط صبور باش ، استرس كار رو سخت تر ميكنه .

من خودم ٦ سال ناباروري داشتم و مجبور به آي وي اف شدم و خدا بهم يك دختر ناز عطا كرد ولي بعدش وقتي دخترم ٧ ماهش بود در كمال ناباوري لطف خدا شامل حالم شد و الان دوباره طبيعي باردار هستم .

ینی یا یکی لایکت کرده یا یکی جوابتو داده بزن روش میبینی

تشکر ازاینکه جواب دادین

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بهش فكر نكن و فقط صبور باش ، استرس كار رو سخت تر ميكنه . من خودم ٦ سال ناباروري داشتم و مجبور ...

ماشاءالله خدا رو شكر

انشاءالله سلامت باشيد و به سلامتي بارداري تون رو طي كنيد

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
بله اقدام كردم اما چون كيست آندومتريوز دارم بايد زود بچه دار شم البته خيلي هم سخت بچه دار ميشن آند ...

عزیزم منم کیست آندومتریوز داشتم‌و‌دارم 

یه بار عمل کردم ۱۳ سال پیش 

حتما پیش بهترین دکتر زنان برو‌ برای بارداری که یه وقت زود نذارتت روی سیکل آی وی اف و از طرفی زیاد هم معطلت نکنه

عزیزم منم کیست آندومتریوز داشتم‌و‌دارم  یه بار عمل کردم ۱۳ سال پیش  حتما پیش بهترین دکتر ...

بهم گفتن عمل نكن

چون دوتا كيست دارم هر دو تخمدان

تا آخر فروردين اگه باردار نشم بايد برم براي نازايي و...

بهم گفتن عمل نكن چون دوتا كيست دارم هر دو تخمدان تا آخر فروردين اگه باردار نشم بايد برم براي نازاي ...

عزیزم نگران نباش فقط بهترین دکتر نازایی رو انتخاب کن حتی اگر خودت باردار شدی تحت نظر دکتر زنانی باش که تو نازایی قوی باشه 

چون خیلیییی مهمه

تجربه دکتر میتوونه برات سرنوشت ساز باشه ، میدونم که چه حالی داری چون منم روزی مثل تو بودم البته من خیلی کم سن بودم که مجبور به لاپروسکوپی شدم قبل از ازدواجم بود و بعد ازدواج طبیعی هم نشد که بچه دار بشم و ای وی اف کردم ، دیگه کیست نداشتم تا قبل از عید که برای چکاپ رفتمو دیدم یکی از تخمدانهام متاسفانه در حدی درگیره که باید تخلیه بشه البته الان قصد عمل ندارم و قرص رو شروع کردم

خیلی سال تو مطب دکترها افرادی مثل خودمو دیدم که بخاطر اندومتریوز سخت باردار شدن اما اینو بدون اندومتریوزها شاید سخت باردار بشن اما باردار میشن نهایتا و بسیار خوب بچه رو نگه میدارن من حتی یه نفر ندیدم که اندو باشه و سقط داشته باشه و این خیلی مهمه

بهم گفتن عمل نكن چون دوتا كيست دارم هر دو تخمدان تا آخر فروردين اگه باردار نشم بايد برم براي نازاي ...

اره وقتی آندومتریوز دو طرفه باشه و قصد بچه دار شدن دارید بهتره عمل نشه ان شالله با زایمان کیستها رو هم برمیدارن

عزیزم نگران نباش فقط بهترین دکتر نازایی رو انتخاب کن حتی اگر خودت باردار شدی تحت نظر دکتر زنانی باش ...

واااای ممنونم از این همه انرژی خوب

انشاءالله براي شما هم خيلي ساده و زود رفع بشه

شما تهران هستيد؟

دكتر خوبي ميشناسيد 

واااای ممنونم از این همه انرژی خوب انشاءالله براي شما هم خيلي ساده و زود رفع بشه شما تهران هستيد؟ ...

بله عزیزم تهران هستم 

الان ۱۵ ساله تحت نظر دکتر اشرف معینی هستم 

مطبش جردن عاطفی غربی ساختمان کیمیا هست روزهای زوج از ساعت ۳ تا ۸ هست 

مطبش بسیار شلوغه و اصلا شیک نیست ، دکتر و منشیهاش خوش اخلاق نیستن اما کارش بنظر من عالیه و سالها در مورد کیست آندومتریوز تحقیق کرده و‌کتاب هم در موردش نوشته 

من موردم طوری بود که دکترها میکفتن قید بچه رو بزنم یا تخمک‌اهدایی بگیرم اما معینی گفت اصلا فکرشم نکن ، ۳ بار ای یو اای انجام دادم که نشد و دکتر هم از اول گفته بود احتمالش خیلی کمه که با ای یو ای باردار بشم و یک بارهم ای وی اف که حاصلش شد یه گل پسر 🌸

بله عزیزم تهران هستم  الان ۱۵ ساله تحت نظر دکتر اشرف معینی هستم  مطبش جردن عاطفی غربی سا ...

الحمدالله

خدا ببخشه گل پسرتونو

ميترسم همش نكنه نشه كلا

سلام عزيزم

شما با آندومتريوز باردار شدي به سلامتي؟

چند وقت اقدام كردي؟

داروي خاصي به جز گل مغربي استفاده كردين؟

من كيست آندومتريوم توي تخمدان راست دارم

و دو پلاك آندومتريوز توي رحم

هفت ماهه اقدامم اما نميشه

سلام عزيزم شما با آندومتريوز باردار شدي به سلامتي؟ چند وقت اقدام كردي؟ داروي خاصي به جز گل مغربي ...

سلام عزیزم

بله من‌دوتا کیست داشتم اما کمتر از ۳ بود

من ماهی که شروع کردم به گل مغربی خوردم همون ماه باردار شدم

از روز ۱۳ تا ۲۵ سیکلم روزی دوتا خوردم

ببین اگه تهرانی برو پیش دکتر ابراهیم صفوی تو‌نیاوران ، دکتر هورمون شناسیه ، من با تجویز ایشون و لطف خدا باردار شدم