2777
2789

خانما توروخدا اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه تواین تعطیلات چه گلی به سرم بگیرم ؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

دارم دق میکنم کسی تجربه مشابه داره ؟؟؟ نمیدونم چه کنم؟؟؟همسرم هم اصلا سررشته نداره از کارهای فنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالامال ما اصلا آف نمیکنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چه مارکیه...فریزر بابام اینا هم یه ریز کار میکنه. چیکارش باید کرد

موتورش نسوزه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
مال منم همین طور شد موتورش سوخت ببین از بین لاستیکاش هوا نمیره بیرون تا بهت بگم

دقیق نمیتونم بفهمم ولی فکر کنم از لاستیکاش هوا میاد

عزیز من اینو سال ۹۱ خریدم بعد تو این تعطیلات جایی باز نیس 😭😭😭😭😭

چه مارکیه.نمایندگیها تلفنی جواب می دن.شبانه روزی.فعلا بزنگ بپرس چکار باید بکنی.یا حداقل از برق بکش.