2777
2789
عنوان

یخچال فریزرم هر پنج دقیقه اتومات میکنه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9883 بازدید | 41 پست
دقیق نمیتونم بفهمم ولی فکر کنم از لاستیکاش هوا میاد

ببین زیر لاستیکاش پلاستیک بذار تا بعد تعطیلات تعمیر کار بیاد درستش کنه موتورش نیسوزه ها

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
نو نت بزن ببین چی میاد

زدم‌ تونت چیزی نیومد.. اکثرا اتومات نمیکنه ولی واسه من هر پنج دقیقه اتومات میکنه 😭😭😭😭😭

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زیر لاستیکاش پلاستیک بذار تا بعد تعطیلات تعمیر کار بیاد درستش کنه موتورش نیسوزه ها

خاموش کنم بهتر نیس؟؟؟

از برق بكشش يه بار بعد چند ديقه دوباره بزن به برق 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
دارم دق میکنم کسی تجربه مشابه داره ؟؟؟ نمیدونم چه کنم؟؟؟همسرم هم اصلا سررشته نداره از کارهای فنی

درجشوبیارپایینتر

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
خاموش کنم بهتر نیس؟؟؟

اگه تو یخچال چیزی نداری خاموشش کن . دواحتمال وجود داره . گاز یخچالت تموم شده . درش زیاد باز گذاشتی یا برق ها هی رفته اومده  یا خدایی نکرده ترموساتش خراب شده. 24 ساعت تموم خاموشش کن بعد روشنش کن دیدی جواب داده بزار دوسه روز خاموش باشه . تا درست بشه

اگه تو یخچال چیزی نداری خاموشش کن . دواحتمال وجود داره . گاز یخچالت تموم شده . درش زیاد باز گذاشتی ی ...

کلی وسیله دارم 😢😢😢😢😢

یعنی سردتر کنم الان _۲۰ هست فریزم یخچال هم ۲

من خودم سردرنمیارم ازشوشوپرسیدم آخه اون بلده گفت درجشوبیارپایینتر

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری