2777
2789
عنوان

خانومای حرفه ای!

196 بازدید | 23 پست

یه سوال از خانومایی که تجربه ی بدنسازی دارن

سوالم اینه اگه تمرینای پایین تنه مثلا انجام بدیم و تغذیه رو افزایش بدیم برای حجم آوردن، باید چی کار کنیم فقط همون پایین تنه حجیم شه و نه مثلا شکم و پهلوها؟؟

و این که مکمل تو حجم آوردن مثل پروتئین وی چقد تاثیر داره؟؟

شما که تازه ماری پرتیین نیازی نداری عجبه نکن

بعدم شم پهلو حجم نمیگیره هیچوقت برای آب مردنشمذهپازی از واجباته

پایین تنه هم برنامه خاص و اصولی میخواد کار با وزنه و حداقل سه بار در هفته

🧚‍♀️

اگه روزانه پروتئین کافی مصرف میکنی اصلا احتیاجی به مصرف مکمل پیدا نمیکنی ...

در مورد سوال اولتم بگم که اگه غذا های بی خاصیت و چرب و اینا استفاده کنی اول از همه روی شکم پهلو تاثیر داره .

پس در کنار ورزش باید غذاهای مفید استفاده کنی که تمریناتت اثر عکس نداشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که تازه ماری پرتیین نیازی نداری عجبه نکن بعدم شم پهلو حجم نمیگیره هیچوقت برای آب مردنشمذهپازی ا ...

ببخشید اون وسط یه جمله رو نفهمیدم!

آخه من دوس دارم زو  به نتیجه برسم بعد بدون مکمل فک کنم سال های سال طول بکشه!

یعنی میشه هم حجم آورد هم کمر باریک داشت؟؟؟!

اگه روزانه پروتئین کافی مصرف میکنی اصلا احتیاجی به مصرف مکمل پیدا نمیکنی ... در مورد سوال اولتم بگم ...

نه مشکل اینه یه خورده برام دور از ذهنه هم حجم بیارم هم کمرم باریک بمونه، البته من غذاهام خیلی سالمه

تمرینای چربی سوزی شکمم انجام میدی به مربیت بگی دوس داری چه فرمی بشی بهت میگه تغذیت خوب باشه نیازی یه پروتئین وی نداری..من استفاده نکردم ولی خیلیا میگن عوارض داره..بعد بدنسازی یه ورزشیه که همیشه باید ادامش بدی وگرنه فرمی که گرفتی رو بعد یه مدت که باشگاه نری از دست میدی

ببخشید اون وسط یه جمله رو نفهمیدم! آخه من دوس دارم زو  به نتیجه برسم بعد بدون مکمل فک کنم سال ...

سالهای سال نه بابا ببین اولا ژنتیک موثره بعدم مکمل زمانیه که شما تمریناتت سخت میشه وزنه هات سنگین میشه میری تو دوره حجم بدرد مبتدی نمیخوره یعنی اصولییش اینه 

آره عزیزم کمر باریک شدن یعنی عضله بجای چری

🧚‍♀️
نه مشکل اینه یه خورده برام دور از ذهنه هم حجم بیارم هم کمرم باریک بمونه، البته من غذاهام خیلی سالمه

خب  بافت با سن و کمر خیلی فرق میکنن با هم . بعد برنامت که حجیم سازی کلی نیستش که ...

معمولا اکثر برنامه ها تمرکزشون رو حجم دهی به با سن و تخت کردن شکم و پهلو و قوی تر کردن دسته .

البته بازم سلیقه ایه ولی این فکری که میکنی کلا درست نیست

بعد چند روز بالاتنه و پایین تنه کلا تو هفته لازمه تمرین؟؟

بجز شکم که نیاز به استراحت داره شما باقی عضلاتو هرروزم میتونی تمرین بدی منتها گفتم قدم به قدم شما فعلا سه روز در هفته تنرین کنی برات کافیه 

🧚‍♀️
من لاغرم میخوام حجم بگیرم یعنی چربی آب کردن ندارم

خب بازم نیاز به هوازی داری ولی با شدت کمتر تمریناتتم با وزن بیشتر و مکث بالا مثلا سیستمهای مختلف حالا اونو باید مربیت تشخیص بده 

🧚‍♀️