2777
2789
عنوان

خانومای حرفه ای!

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
بجز شکم که نیاز به استراحت داره شما باقی عضلاتو هرروزم میتونی تمرین بدی منتها گفتم قدم به قدم شما فع ...

بعد یه سوال

خیلیا میگن سینه هارو با بدنسازی نمیشه بزرگ کرد فقط میشه فرم داد یعنی واقعا راهی نیست برا بزرگ کردن بدون بازم چربی و شکم و پهلو آوردن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجز شکم که نیاز به استراحت داره شما باقی عضلاتو هرروزم میتونی تمرین بدی منتها گفتم قدم به قدم شما فع ...

این چطوره؟

چهار روز در هفته به جای سه روز با تمرین زیادی، دو روز بالاتنه و دو روز پایین تنه؟؟

خب  بافت با سن و کمر خیلی فرق میکنن با هم . بعد برنامت که حجیم سازی کلی نیستش که ... معمولا اک ...

ببین یک کلام چقد طول میکشه یه کیم کارداشیان ازم ساتته شه اگه نکات تغذیه و تمرینو کامل رعایت کنم؟!

بعد یه سوال خیلیا میگن سینه هارو با بدنسازی نمیشه بزرگ کرد فقط میشه فرم داد یعنی واقعا راهی نیست بر ...

آره هیچوقت بزرگ نمیشه برعکس هوازیهای زیاد و رژیم چربی سوزی کوچیکش میکنه اما سفت میشه و میاد بالا اینم بگم این در مپرد کسیه که قبل شیردهی ورزشکار بوده وگرنه سینه ای که با شیردهی شل شده هیچوقت اونجور که بخوای سفت نمیشه من خودم چون قبل شیردهی ورزشکار بودم خب سینه هام سفته ولی بعد شیردهی دوسایز کوچیک شد از ۸۵ به ۷۵ رسید

برای سینه های بزرگ وضعیت فرق میکنه

🧚‍♀️
ببین یک کلام چقد طول میکشه یه کیم کارداشیان ازم ساتته شه اگه نکات تغذیه و تمرینو کامل رعایت کنم؟!

اولا که اگه نمیدونی بدون اون باسنش پروتز هست و بسیار زشته پر از سلولیت

جنیفر میگفتی بچیزی

بعدم ساختن چنین بدنی فیریک خودشو میخواد باید ژنشو داشته باشی و بعد هم بستگی داره دیگه باید بری تو دوره حجم اونم بعد از آماده شدن بدنت به اندازه کافی 

یه نصبحت خواهرانه بعنوان یک حرفه ای بگم بهت هرگز خودتو با احدی مقایسه نکن جز خودت وگرنه دلسرد میشی 

🧚‍♀️