2777
2789
عنوان

پرستار

467 بازدید | 12 پست

باسلام وخسته نباشید ضمن تبریک سال نو میخواستم بدونم برای دختریه سالم و پسر۴/۵سالم پرستارتوخونه میخوام بگیرم از۷صبح تا۲ظهر،بنظرتون چه ویژگی هایی بهتره داشته باشه،پیریاجوون،باسوادیابیسواد،خوشکل یازشت،و.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ميخواي زن بگيري 

چيكار به خوشگلي و زشتيش داري 

بيين تو كارش چجوريه ميتونه با بچه هات جور بشه يا نه تجربه كاري رزومه كاريشو ببين خيلي مهمه چون قراره بياد تو خونت

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

سلام 

دو تا سایت خوب برای استخدام پرستار کودک و پرستار کودک در منزل هست تعریف زیاد ازشون شنیدم. یک یکی مهرآوران نوین هستش اون یکی پرستاری فردوس.

از لحاظ قیمتی هم باهاتون کنار میان.

یه سر به سایتشون بزنید ضرر نداره

سلام . پرستار خوب میخوای چه پرستار کودک چه پرستار سالمند و چه پرستار بیمار حتما زنگ بزن موسسه زی با مهر. مدیریش خانم موحدیه . مجوز از وزارت بهداشت و دانشگاه هم دارن. مشاور رایگان بهت میده با خیال راحت پرستار بگیر

سلام عزیزم 

گلم به هر شرکتی اعتماد نکن چون هر شرکتی مطمئن نیست که عزیز تو دستش بسپاری

من از شرکت طپش با مدیریت جناب آقای گنجی پرستار گرفتم خدا خیرش بده واقعا پیگیریش عالیه خیلی مدیر با کفایتی هست

پیشنهاد میکنم ازشون پرستار بگیرید. 88863529_88864516

ادرس سایت شون رو هم برات میزارم

https://tapeshco.com/

سلام عزیزم خاله ی من برای دخترش پرستار گرفت در داخل کرج از شرکت آسایش گستران واقعا عالی بود الان ۲ساله حسابی آیسان بهش خو گرفته تو کارای خونه هم کمک میکنه ،موسسه ی مسئولیت پذیری هستند هزینه هاشونم منصفانه ست 

شماره میذارم خواستی تماس بگیر حتما

۰۲۶۳۴۲۴۵۲۳۰