ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اگه قرار نباشه اونجا زندگی کنم در ایران. چون مجبور نیستم درگیر زبان یاد گرفتن و رفت و امد مشکل و دوری از خانواده باشم. کلی هم پول بدم . در ضمن از غربت بدم میاد
خب معلومه خارج ...ایران هر چی سطح سوادت بیشتر میشه کمتر ازت استفاده میکنن....اول اینگه دوست ندارن حقوق خوب بدن ...ترجیح میدن یه لیسانسو بردارن تا یه دکتر....تازه اگر استخدامی در کار باشه و شما بتونی بدون سهمیه وارد شغلی بشی که با رشته ای که خوندی یکی باشه... که فکر نمیکنم موفق باشی
حال من حال اسیریست که هنگام فرار..... یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
من تا ارشد ایران بودم. با اینکه ارشد یکی از معروفترین دانشگاهای دولتی تهران بودم، ولی امکانات تحقیق بسیار کم بود و همینطور بودجه ای که برای پایان نامه ارشد در اختیار داشتیم...این بود که برای دکترا پذیرش گرفتم و از ایران رفتم....تفاوت امکانات اصلا قابل مقایسه نبود...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم