2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شوهرم

268 بازدید | 8 پست

صبح قرار بود بریم بیرون با فامیلامون 

با شوهرم فامیلیم

مامانم زنگ زد که بابام نمیاد بیاین دنبال من

منم گفتم باشه

یهو شوهرم عصبانی شد

گفت مگه نمیگم ماشین خرابه

ماشینمون موهاویه

عقبش یکم میاد بالا موقع حرکت

بیشتر از شش ماهه که اینحوریه

همه جا هم باش رفتیم 

حالا امروز گیر داد به این موضوع 

تا گوشی رو گذاشتم بهم گفت برا چی گه خوری اضافی کردی گفتی میایم دنبالت

منم ناراحت شدم و نرفتم

گفتم اگه بریم ماشین خراب بشه چقدر سرکوفت

هم غرورم اجازه نداد

بعد پشیمون شد اصرار کرد بازم نرفتم 

خواست بره دنبال مامانم زنگش زدم گفتم ببخشید مامان ماشین خرابه

بعد شوهرم با پسرم رفتن

منم از صبح تنهام

مامانمم باهام سنگینه

نمیتونم که بهش بگم چی گفته

الان میان خونه

دلم میخواد فحش بدم همه چیزا رو بشکنم انقدر عصبیم

ولی اون شاد میاد میخنده توقع هم داره من چیزیم نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا هیچ چیزو درست نمیکنه تو اول باید رو این کار کنی که شهرت به خودش اجازه نده بهت فوش بده یا بد باهات حرف بزنه بعدم سعی کن سیاست داشته باشی مثلا ازش نظر بخوای که عزیزم واست مقدوره که بریم دنبال مامانم یا مشکلی نداری مردارو با زبون میشه رام کرد از قدیم گفتن طرف با پنبه سر میبرهباید قلقش دستت بیاد مثلا من از همسرم تعریف میکنم هندونه زیر بغلش میزارم بهش جلو بقیه احترام میزارم و در ازاش مجبورش میکنم اونجوری رفتار کنه که من میخوام

و پسرتم جوری تربیت کن پشت تو باشه بگه نمیام منم مامانش خداش باشه ینی چی که تو نرفتی اون رفته من به جا تو بودم روش کار میکردم که طرف خودم باشه پسرا خیلی تحت تاًثیر حرفن خیلی کم کم ریز ریز باید باهاش حرف بزنی 

و پسرتم جوری تربیت کن پشت تو باشه بگه نمیام منم مامانش خداش باشه ینی چی که تو نرفتی اون رفته من به ج ...

گناه داره ۴ سالشه

کلی دوق داره

خودم حاضرش کردم

دلم طلاق میخواد 

نه بخاطر امروز کلا مشکل زیاد داریم

ما دزست بشو نیستیم

خسته شدم

گناه داره ۴ سالشه کلی دوق داره خودم حاضرش کردم دلم طلاق میخواد  نه بخاطر امروز کلا مشکل زیا ...

خواهرم با شوهرش خیلی مشکل داشت شوهرش خیلی پولدار بودا همچی داشت به جز اخلاق و اینکه خواهراش دخالت میکردن دخترش که شد ۵ ۶ سالش شد مدافع خواهرم ببین جوری بود که خواهرم حامله بود شوهرش کتکش میزد ولی بخاطر ابروش و ایناوطلاق نگرفت حالا همین دخترش باعث شده با تموم خواهر شوهراش قطع رابطه کردن بعدم دخترش پزشکی قبول شده دختر خواهرم اولا با ما بد بود ولی وقتی بزرگ شد ۵ سال پیش عمش اومده بود دوباره زندگی خواهرمو بهم بزنه ولی دستشو گرفت انداختش بیرون پدرشم چون دخترش بود هیچی نگفت عزیزم بچه ها خیلی راحت میتونن همه چیو درست کنن زود تصمیم نگیر طلاق فقط در ۱% موارد خوبه من یه استادی داشتم تو دانشگاه میگفت وقتی میخوای یه کاریو بکنی بشین سامری ایندتو بنویس پیش بینی واقع بینانه کن و عکس العمل خودتم در نظر بگیر که بعد طلاق چی پیش میاد از الان بهتره یا حتی بدتره