2777
2789
عنوان

دعای شمس القمر یا شرف شمس

346 بازدید | 13 پست

کسی انجام داده شب ۱۹

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

از ظهر 19تا شب با یه سوزن از روی اشکال پشت نگین برو فقط یادت باشه داخل دایره ها کامل نشه از ذوی خطوط دوبار نری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=85896369]از ظهر 19تا شب با یه سوزن از روی اشکال پشت نگین برو فقط یادت باشه داخل دایره ها کامل ...

متوجه منظورتون نشدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

متوجه نشدم چی گفتید با سوزن چیکار کنیم؟

پشت نگین یه سری نقش داره روز 19فروردین روی اونا خط بکش بعد حواستون باشه روی خطها یه بار فقط بکشی دایره حرفهایی مثل میم و واو رو داخلش پر نشه

چقدر جالبه من خیلی سرچ کردم ندیدم مطلبی راجب این چیزا 

ممنون اره جالبه من خیلی مطالعه کردم برام جالب بود

امتحانش کردی و نتیجه داده؟؟؟

گفتم شوهرم خیلی اعتقاد داره اگه به قانون جذب اعتقاد داشته باشید میبینید که اعتقادات برای انسان اتفاق می افتند برای شوهرم که درست دراومدن