2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم ?

252 بازدید | 24 پست

دوستان , من ترکیه زندگی میکنم , یه دوست پسر دارم ک دو ساله با همیم , اون شدیدا قصد ازدواج داره با من , و از روز اول منو با خانواده و اقوامش اشنا کرده, و توی این دو سال با خانوادش در ارتباطم, اینا ترک هستن . خواهرش و مامانش بعضی وقتا رفتارای خاله زنکی دارن. درس نخوندن و دید بسته ای دارن.ولی کلا تا حالا بی احترامم نکرده بودن با اینکه هشتاد درصد رفتاراشون رو دوست ندارم. تا اینکه چند شب پیش که همه خونشون جمع بودیم, یک نفری یه تعریفی کرد و شوهر خواهرش گفت ایرانیا کثیف هستن. من برگشتم گفتم کثیف ک حرف بدیه و جوابی نداد. هیچ کسی از من طرفداری نکرد , حتی دوست پسرم ساکت بود, فقط بابای دوست پسرم گفت ما خودمون از همه بدتریم. در همین حد. همه ساکت بودن. بعدش دوست پسرم ازم خیلی عذرخواهی کرد. ولی من میگم توی جمع باید با احترام به شوهر خواهرش اعتراض میکرد ک درست صحبت کنه. دیگه از اون شب به بعد هر چی دوست پسرم میگه بیا خونمون , نمیرم خونشون. احساس بدی دارم.انگار توی این مملکت غریب مظلوم افتادم. بعد دیشب دوست پسرم میگه شوهر خواهرم شوخی کرده , منم گفتم چه شوخی چه جدی , حرف خیلی بدی بود. دیگه بدم میاد نگای خانوادش کنم , از اولشم از خانوادش خیلی خوشم نمیومد و به زور دوست پسرم ادامه دادم و میرفتم خونه خودش و اقوامش. ولی دو سال مامان و باباش بهم بدی نکردن و حتی خوبی کردن . خواهرشم میترسه داداشش رو ول کنم بخاطر همین توی رفتارش فعلا دقت میکنه , ولی اونم خیلی خیلی خاله زنکه و قلب پاکی نداره. 

بنظرتون برم خونشون یا دیگه پامو نزارم و کم کم رابطه رو سرد کنم ? 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترک یعنی ترکیه ایه دیگه!!ازدواج با هموطنش تو یه شهر کلی مشکلات داره چه برسه به یه کشور دیگه  دختر عمم هم با یه پسره افغانی که از بچگی تو نیویورک بوده ازدواج کرده کلی مشکل دارن

پسرم ❤❤😍😍😘😘

منم باشم کات میکنم.رسمای اونارو میدونی🤔🤔🤔 اونا مثه ما نیستنا توهمه چی باید باشن.غسل شب زفاف رو خاهر شوهر مادرشوووهر میکنه برا عروس گفتم که درجریان باشی😐😐😓😓😓😒😒

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

اميدوارم حداقل دوست پسرت نژاد پرست نباشه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

Dhhd was not the government of a country who would have had a better life than that was egg didn't shed ehjejfjf chick uluru dhurhhd JFK ccnncnnc ccnncnnc sold widow pan XM 

💐من💐دختر💐بارونم  💐 من💐همان💐هوای 💐بارونی  💐 ام💐من💐همان💐بوی💐نم💐بارونم💐
واقعا نشونه بدیه ازهمین اول دارن نژادپرستی میکنن.. دیگه نرو

قبلا هم دختر عموشون  در مورد ما ایرانیا به خواهر دوست پسرم بد گفته بود و خواهر دوست پسرم صاف اومد همه حرفای دختر عموشون رو گذاشت کف دستم.فقط اخرش گفت این دخترعمومون دیوونه هست , راجع به همه بد میگه. منم پیش خودم میگم اگر اون دیوونه هست ولی تو چرا همشو بهم انتقال میدی. من خیلی از خودم تعجب میکنم انگار خیلی صبور شدم , بخدا توی ایران اقوام خودم بهم تو نمیگفتن !