2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم ?

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست
دین اون هم مثل شماست؟

مسلمان هستن و این خانواده دوست پسرم علوی هستن. ولی من خودم دین برام مهم نیست. انسانیت برام مهمه. ک متاسفانه این واژه انسانیت هنوز برای خانواده دوست پسرم بنظرم زوده درکش. 

من فقط بهت پیشنهاد میکنم بشین به این موضوع فک کن 

دو ساله دارم فکر میکنم. کلی دلیل دیگه هم دارم برای ادامه ندادن , ولی نمیدونم چرا نمیتونیم جدا بشیم ! با هم خیلی تفاوت توی اهداف و خواسته هامون داریم. ولی نمیتونیم جدا بشیم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ازدواج خانواده خیلی مهمه حتی اگه اون اقا رفتار متفاوتی داره ولی بازم منعکس کننده عقاید خانوادشه

اره رفتار پسره متفاوته یعنی نسبتا درک خوبی داره نسبت به همه چیز , ولی خانوادش خیلی ذهن بسته ای دارن.

خوشبحالت ک وابسته نمیشی. چفدر خوبه ک محکمی. خودت میگی ک کات کنم.... افرین ب تو.... 

اره خدا رو شکر دختر خیلی محکمی هستم. و در ضمن سعی میکنم منطقی باشم. الان ۲۷ سالمه , ولی وقتی سنم کمتر بود هر وقت میخواستم احساسی تصمیم بگیرم , خانوادم و خواهرم راهنماییم میکردن و میتونم بگم خیلی دلسوزم هستن و خیلی آگاه و روشن هستن.

اره خدا رو شکر دختر خیلی محکمی هستم. و در ضمن سعی میکنم منطقی باشم. الان ۲۷ سالمه , ولی وقتی سنم کمت ...

تنها رفتی اونجا.یا خانوادتم هستن... داری درس میخونی؟؟؟ 

تنها رفتی اونجا.یا خانوادتم هستن... داری درس میخونی؟؟؟ 

تنها اومدم , برای زندگی کردن , برنامه دارم اگر ترکیه موندگار شدم ارشد رو شروع کنم. ولی امیدوارم بتونم برم یه کشور بهتر.

تنها اومدم , برای زندگی کردن , برنامه دارم اگر ترکیه موندگار شدم ارشد رو شروع کنم. ولی امیدوارم بتون ...

چقدر خوب.... 

کاش منم میبردی. 🤣خوشبحالت ک اینقدر مستقلی.... اینقدر محکمی. اسپند دود کن برا خودت. 

قبلا هم دختر عموشون  در مورد ما ایرانیا به خواهر دوست پسرم بد گفته بود و خواهر دوست پسرم صاف او ...

با زبون ترکی حرف میزنن توام متوجه میشی؟ 

نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه،،،همیشه لحظه آخر خدا نزدیک‌تر میشه❤