2777
2789
عنوان

حرفای مشکوک مردونه

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 40 پست
شیفت اول بریم یعنی چی؟ اصلا شیفت یعنی چی

چند سالته که نمیدونی شیفت یعنی چی؟

نمیشه گفت معتاده و تا چه حد وابستگی داره ولی خیر سرمون پسر که میزاییم کلی هم به خودمون افتخار میکنیم که وای پسر زاییدم ولی نتیجش چیه الان اکثر مادرها یه مشت هوسران تن پرور به اسم مرد تحویل حامعه دادن به تف مفت نمی ارزن هیچ کدومشون

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته که نمیدونی شیفت یعنی چی؟ نمیشه گفت معتاده و تا چه حد وابستگی داره ولی خیر سرمون پسر که می ...

همسر من اصلااااااا کارش ربطی ب شیفت نداره وقتی قراره برای یک کاره ده دقیقه ای با دوستش بره بیرون این پیام اومده

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚
همسر من اصلااااااا کارش ربطی ب شیفت نداره وقتی قراره برای یک کاره ده دقیقه ای با دوستش بره بیرون این ...

لابد اونجا که میکشن شیفیتیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

گل رو الکی میگن ک اعتیاد نداره اما داره و چون توهم زلست رو سیستم عصبی تاثیر میزاره طرف خیلی بد خلق میشه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
نه فدات اتفاقا خیلی حرص میخورم ولی اینبار میخوام یک تصمیم درست حسابی بگیرم چون بچه ندارم

حرص خوردن فایده ای نداره عزیزم

باید عمل کنید

انشالله موفق باشید

.Pain🔥you made me a believer