yum_yum مدیر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 عنوان میترسم خونمون رو سرمون خراب بشه از بارون | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 36 پست سلامخیلی داره بارون میاد ، صاعقه هم میزنه ، با تگرگ .چند ساعت پیش پشت بام رو آب برداشت ناودون بسته شده بود رفتیم باز کردیم به سقفمون هم آب داد . میترسم یهو یک چیزی بشه مجبور شیم بریم بیرون 1398/01/12 | 21:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 خیلی نباید نگران کننده باشه چون منطقه ما که بالاعه اب معمولا پایین جم میشه نه سمت جنوب و شرق معمولا بارش ها شدید نیست اما مثل اینکه مهر آباد دیروز هشدار خورد
queenofpain عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 6140 نه سمت جنوب و شرق معمولا بارش ها شدید نیست اما مثل اینکه مهر آباد دیروز هشدار خورد مامان من که ترسیده میگه جم کنیم بریم😂 I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 عه من خیلی در جریان این چیزاش نیستم😂 میدونم منطقه پنجه فقط😂 سعادت اباد و شهرک غرب (قدس) و ولنجک و اینا شمال محسوب میشنستاری و جنت آباد و شهران و کن وکوهسار و شهرک اکباتان غرب محسوب میشن البته اکباتان باز یکذره نزدیک مرکز و جنوبه تقریبا خیلی کمشما فکر کنم منطقه ۲ محسوب میشین چون سعادت ابادم منطقه ۲ هست
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 مامان من که ترسیده میگه جم کنیم بریم😂 اخی کجا برید اخههمه جا خطر هست کل ایران مگه برید سیستان بلوچستان اونجا امنه
queenofpain عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 6140 سعادت اباد و شهرک غرب (قدس) و ولنجک و اینا شمال محسوب میشن ستاری و جنت آباد و شهران و کن وکوهسار و ... من اصلا تو راه و این چیزا تعطیلم خوب شد گفتی ی وقت ی جا میگم سوتی ندم 😂😘 I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
queenofpain عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 6140 اخی کجا برید اخههمه جا خطر هست کل ایران مگه برید سیستان بلوچستان اونجا امنه اصلا خطرش خیلی بیشتره ادم تو شهر خودش بمونه بهتره تا تو جاده بمونه I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 من اصلا تو راه و این چیزا تعطیلم خوب شد گفتی ی وقت ی جا میگم سوتی ندم 😂😘 اخی 😁اره خدا رو شکر سبب خیر شدم 😊