2777
2789
عنوان

روی لباس زیرم مورچه جمع میشه!!! علتش چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21510 بازدید | 48 پست

واقعا چرا خونتون اینقدر مورچه داره که حتی رو تخت هم میان

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای حالا کاری به بحث قندش ندارم ولی از وقتی خودمو شناختم از دوران راهنماییم به اینور هر موقع میرم ...

حالا احتمالا حکمتش این بوده ک بفهمه قند داره! سخت نگیرید! 

البته حرفتون ب طور کلی صحیح است 

آخه میگه ترشح

بنده خدا تو شورتش که ... نکرده

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
نه بابا قند خون واین چیزا نیست،منم بارداربودم یه مدت اینجوری مورچه جمع میشد با اینکه خونمون مورچه ند ...

عزیزم شما دختر داشتی؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

واقعا حجم مسخره بازیا بعضیا خیلی حرص دراره خیلی بانمکین فهمیدیم..تو حاملگی سرانگشتم درد میگیره ادم نگران میشه خب واسه اینم سوال پیش اومده ا ومده پرسیده منتها نمیدونست مثل تاپیکای با ماهیتابه کوبوندم تو سر مادرشوهرم طرفدار نداره

خوش اومدی مهرسای خوشگلم  

برو آزمایش قند بده 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
نه نی نیم پسره

سالم باشه عزیزم