2777
2789
عنوان

واقعا خاک تو سرش باورم شده بود

1319 بازدید | 78 پست

چند روز پیش درخواست دوستی دادم با کاربرstormi

که دنبالش کنم

نگران اون بچه طفل معصوم شده بودم

حالمم بد بود

چقدر براش حرص خردم

چقدر بهش غبطه خردم که چه صبور و با اخلاقه

خاک عالم تو سرش با ذهن بیمارش

انقدر دقیق خالی بندی اخه

تازه بعد از کلی سرچ فهمیوم دروغ گفته بوده

چند ماهم زحمت کشیده بوده

ولی اخه من تایپیکاشو خونده بودم

شاید فقط اخرشو دروغ گفته که خودش خودش رو شناسایی کرده

تا عکس پیتزا با برادرشوهرش رو گذاشته بود

باورم نمیشه اولین تایپیکی بود که تناقض نداشت با تایپیکای قبلی بنظرم

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست

ملت رد دادن 😐

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغراق امیز خودشو فرشته نجات معرفی کرده بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی نی یار مچشو گرفت، باید جلوی این تاپیک ها که احساسات ادمهارو به بازی میگیره، گرفته شه 😑

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

چی بوده داستان

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
اغراق امیز خودشو فرشته نجات معرفی کرده بود

چطوری ملودی 😍

چطوری ملودی 😍

قربونتتت تو خوبی عزیزم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟