2777
2789
عنوان

چاقیییی بیش از حد

260 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم من داداشم ۱۱ سالشه و خیلییییی خیلیییی چاقه ۱۱۰ کیلو قدشم ۱۶۰ خیلی شکم گنده ای داره و هرچی جلوووش باشه میخوره خیلی دلم براش میسوزه هرکاری هم میکنیم کم بخوره گوش نمیده اگه کم غذا درست کنیم خونه رو میذاره روسرمون و آبرمونو تو محل برده همه مسخرش میکنن و لباس تنش پیدا نمیشه ....شما بگید چیکار کنیم همش میترسم سکته کنه

ببرش دکترشایدمشکلی داره که زیادمیخوره

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین داداشت یدونشم ما داریم راه حل پیدا کردی به منم بگو وقتی میریم خونه بابام هرچی باشه زود زود میخوره که به ما نرسه😂😂بابام میگه برو نون بخر میگه من بخرم اینا بخورن نمیره ولش کنی ده بار ناهار میخوره

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
ازین داداشت یدونشم ما داریم راه حل پیدا کردی به منم بگو وقتی میریم خونه بابام هرچی باشه زود زود میخو ...

یعنی من انقد حرص میخورم سر این پیر شدم میترسم انقد میخوره خفه شه

یا خدا بچه ۱۱ ساله مگه میشه این همه اضافه وزن باید ببرید متخصص 

بیاید خودتون بهش بگید اخلاقش گنده ما حرف میزنیم صداشو میذاره پس کلش بهش بگید چقدر خطر داره خودش میخونه

به جاش من یه داداش دارم هرچی بذاری جلوش نمیخوره پوست واستخونه طفلی😁

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
وای خیلی اضافه وزن داره ناراحتی قلبی و دیابت رو شاخشه دور از جونش حتما ببرین دکتر متخصص غدد و رژیم د ...

پسر داییم تو سن ۲۷ سالگی ۱۱۰ بود حلقه انداخت کلی عوراض گرفت اینو هرچقد میگی بش نخور همش میگه منم تا ۲۷ سالگی میخورم ۲۷ سالگی میرم حلقه میندازم به سرش نمیره 

به جاش من یه داداش دارم هرچی بذاری جلوش نمیخوره پوست واستخونه طفلی😁

خوشبحالت یعنی کافیه یه سنگ ببینه به اونم حمله میکنه هزار با با کتک ناهار شاممو ازم گرفته خودم گشنه موندم😢

پسر داییم تو سن ۲۷ سالگی ۱۱۰ بود حلقه انداخت کلی عوراض گرفت اینو هرچقد میگی بش نخور همش میگه منم تا ...

عزیزم😂 بهش بگو هیچ دختری باهات دوست نمیشه تا ۲۷ سالگی بدون دوست دختر میمونیا

عشقم پسرم😘😘😘
اصلا اجازه ندین چیپس و پفک و تنقلات بخوره نوشابه اصلا فست فود ممنوع الان کوچیکه هنوز قابل کنترله خود ...

بهش پول ندی؟؟؟میره تو کوچه داد بیداد میکنه قیامت میکنه ما دوتا خواهر دوتل برادریم به غیر این اخری...هیچکدوم اینجوری نیسیم این یکی ابرومونو برده