2777
2789
عنوان

چاقیییی بیش از حد

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
خوشبحالت یعنی کافیه یه سنگ ببینه به اونم حمله میکنه هزار با با کتک ناهار شاممو ازم گرفته خودم گشنه م ...

فقطططط دککککککککتر

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
عزیزم😂 بهش بگو هیچ دختری باهات دوست نمیشه تا ۲۷ سالگی بدون دوست دختر میمونیا

😂😂😂نه بابا از الان میگه ۱۸ میرم سربازی ۲۰ ازدواج میکنم فعلا بخورم تا اونموقع خدا کریمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز داری که حتما از یک روانشناس کمک بگیری عزیزم دکتر تغذیه به تنهایی کافی نیست و یک مربی خیلی خوب که بهش برای ورزش انگیزه بده تیم سه نفره نیاز هست توی مورد شما 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
نیاز داری که حتما از یک روانشناس کمک بگیری عزیزم دکتر تغذیه به تنهایی کافی نیست و یک مربی خیلی خوب ک ...

ورزش میره ولی همزمان همون لحظه که ورزش میکنه هم میخوره استادش میگه خسته شدم از دستش بیخیالش شده

چشممممممم بازم میبریم 

انشاالله هرچه زودترخوب بشه بخداازاون موقع تاحالا دارم میخندم که گفتی غذاما باکتک ازم میگیره وخودم گشنه میمونم🤣🤣🤣🤣

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
انشاالله هرچه زودترخوب بشه بخداازاون موقع تاحالا دارم میخندم که گفتی غذاما باکتک ازم میگیره وخودم گش ...

بخدا زورم بهش نمیرسه یه هل میده از اینور حال میوفتم ته آشپزخونه😭الانم بهش گفتم لااقل چند قاشق ناهار بزار خودم بخورم گفت باشه رفتم دیدم کل قابلمه خورده گذاشته ظرف شویی

ورزش میره ولی همزمان همون لحظه که ورزش میکنه هم میخوره استادش میگه خسته شدم از دستش بیخیالش شده

پس روانشناس کمک کننده هست شاید ارجاع داده بشید به روانپزشک و  نیاز باشه دارو برای کنترل اشتها بهش داده بشه بعضی اوقات این اشتهای زیاد ریشه روانی داره مثل افسردگی و شما نمیدونید یا قند یا مشکل غدد

بخدا زورم بهش نمیرسه یه هل میده از اینور حال میوفتم ته آشپزخونه😭الانم بهش گفتم لااقل چند قاشق ناهار ...

وااااای بیچاره خودت..... خیلی باحال تعریف میکنی به نظرمن یواشکیش اول خودت بخوربعدبه اون بده😋😋

مرسییی عزیزززز دلمممم بابت راهنماییات

این اتفاق دیدم از نزدیک توی پسر دوستم در سن نوجوانی و الان اون شخص بسیار خوش اندام و خوش پوش شده انگیزه زیادی داره که دوباره چاق نشه و همه این مسایل با مراجعه به همون تیم سه نفره و همراهی خانواده  اتفاق افتاد 

امیدوارم که کمک کننده باشه چون بعد یک مدت خودش توی سن نوجوانی از تمسخر دیگران خسته میشه یا خیلی خشن میشه یا سرخورده