2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین کدومشو بخرم

856 بازدید | 53 پست

امروز عصر میخام برم یکی از اینا رو بخرم . اکثر قسمتاشون ماتن و اهنربا نگیر ...

کدوم قشنگره به نظرتون؟

چه نکات دیگه ای رو در نظر بگیرم برا انتخاب به جز قشنگی ؟ 

اینقدر گرونن که میترسم بدون تحقیق برم بخرم 😢

تو پست بعدی هم عکس چینیمو میزارم ببینین کدوم بیشتر بهش میاد .

اگه این مدل خوبه دسته بلنده بهتره یا کوتاهه ؟ 

تعداد رای : 73
نظرسنجی
۱ دسته بلند یا کوتاه ؟
36
49%
۲؟
7
9%
۳؟
26
35%
هیچکدام ؟
4
5%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میخام به اینا بیاد

اگه برای اینا میخوای یک

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

اون دست بلند ساده قشنگ و شیکه اون مدل دو و سه رو من خیلی وقته که دیدم

اگه نظر منو میخوای یه مدلی انتخاب کن که اگه بعدا خواستی به تعدادش اضافه کنی تو بازار زیاد باشه 

من سرویس قاشق و چنگال مهمونیم اون موقع از این چمدونیا بود که طرح ورساچ طلایی داشت بعد رفتم از سرش بخرم تا زیاد کنم ولی دیگه ازش پیدا نکردم آخه دوست ندارم وسایلم مدل به مدل باشه دوست دارم همشون یه دست باشن

چون طرح چینی ها شلوغه ساده بهتره . درسته؟ منظورت همینه ؟ مثلا اگه چینیم ساده بود سومی رو میگرفتم ...

اره عزیزم دقیقا منظورم همینه😙

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤