*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره تنها ولی وحشی* بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃 من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه برنامه ریزی کن تا۲۳اردیبهشت.بعدحساب کن مثلاازفرداتا۲۳چندروزه.بعدتعدادصفحات کتابهاروتقسیم کن تواون روزا.روی یک کاغذ بنویس مثلا روز سیزده فرورین ازص فلان تافلان فلان کتاب.از۲۳به بعددوره روانجام بده .مثلا ۲۴خرداددوره کتاب فلان .موقع خوندن زیرنکات مهم خط بکش یابالای کتاب بنویس که تودوره راحت باشی.ولی بایدارادت قوی باشه به خودت قول بدی صفحات هرروز رو حتمابخونی
از یه جا شروع کن دیگه. هر کتابو تو سه روز برنامه ریزی کن لااقل یدور بخون تا از محتواش و اینکه در مورد چی هستن آگاهی پیدا کنی.اینجوری میشه یک ماه فقط رو خونی کل کتابات. بعد پونزده روز برات میمونه میتونی قسمتهایی که سخت بود و نفهمیدیو بری رفع اشکال کنی. این میشه خودش دو دور. دور سوم مطالعه هم میشه زمانهایی که برای هر امتحان فاصله است میتونی اون موقع با دقت بیشتر بخونی و حفظ کنی و بیشتر یاد بگیری. البته اراده قوی میخاد که امیدوارم داشته باشی