2777
2789
عنوان

به بچه ۴ ماهه رازیانه بدم؟

6209 بازدید | 26 پست

خیلی بیتابه همش ب خودش میپیچه یه کم رازیانه بجوشونم بدم بهش؟

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده من از نوزادی به پسرم عرق زیره و عرق رازیانه وعرق نعنا و دمنوش های اونا رو میدادم. دکتر میگفت چند قطره بده خوبه.

ببین قطره کولیک اید هم خیلی خوبه. از داروخانه بخر بهش بده

دکتر پسرم یه قطره ای بهش داده بود که توش رازیانه بود اسمش یادم نیست

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
بده من از نوزادی به پسرم عرق زیره و عرق رازیانه وعرق نعنا و دمنوش های اونا رو میدادم. دکتر میگفت چند ...

عرق رازیانه رو نباید اقایون وپسر ها استفاده کنن. خلف و خوی زنانه میاره براشون

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

نهههههه خدا مرگم ندیا 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
منم شنیدم ولی دیر شنیدم. دیگه دادم به بچم. زیادم دادم. حالا صحتش نمیدونم چقدره

بله عزیزم اگه راجبش مطالعه کنین میبینین که خدا این گیاه رو فقط برای خانومها افریده

برای بچه ها معمولا ترنجبین استفاده میکنن برای نفخ شکم

مشکلی پیش میاد؟ باید چکار کنم؟

بچتون چند سالشه؟؟ شاید اصلا مشکلی پیش نیاد

ولی کلا میگن به نوزاد پسر رازیانه ندین

مثلا میگن خانومهایی که مشکل سرد مزاجی دارن. یا موهای هورمونی یا مشکل تخمدان رازیانه مصرف کنن. که مشکلات هورمونیشون برطرف بشه. چون گیاهی هست پر از هورمونهای زنانه