2777
2789

سلام

من پریودم از ماه قبل بهم ریخت و ۳۹ روزه شد قبلا ۲۹ روزه بود

۴ ماه بود اقدام داشتم و نشد

این دوره اخر ۲۳ بهمن پریود شدم

و چون قرص برا لاغری میخوردم فقط یک بار روز دهم بدون جلوگیری اقدام داشتم و بقیه ش رو جلوگیری کردم

برا همین فکر نمیکردم بشه و کلا بیبی چک نزاشتم

از روز چهارشنبه هفته قبل به مدت سه الی ۴ رور لک بینی قهوه ای داشتم و دیروز تموم شد و فقط ترشحات زرد دارم( شرمنده)

امروز صبح یه بیبی چک گذاشتم در دم مثبت شد🤤🤤🤤 

الان دکتر نیست که برم تا شنبه

میتونم شیاف پروژسترون رو سر خود استفاده کنم؟؟؟؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

کمتر از دو دقیقه اینجوری شد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه وقتی فکر نمیکنی نمیشه همون لحظه میشه😕

من ماهی باردارشدم که سه یا ۴ بار رابطه نامنظم داشتم .۱ درصد هم احتمال بارداری ندادم چون تو اون تایم فعالیت سنگین هم داشتم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مبارکت باشه گلم خوش قدم باشه بله می تونی استفاده کنی 

زمان خاصی داره استفاده ش؟ روزی یکی؟

واژینال استفاده میشه؟ 

ببخشید زیاد پرسیدم

نه قرص استفاده نکن فقط استراحت کن اول باید سونو بری خدای نکرده خارج از رحمی نباشه بعد دکتر برات پروژسترون مینویسه

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
چرا؟؟مگه بچه نمیخوای؟

این ماه چون قرص میخوردم نمیخواستم 

ولی ماه های قبل میخواستم😀😀😀