2777
2789
عنوان

لک بینی و شیاف پروژسترون😨😨😨 و بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 85 پست
خواهش میکنم اره گاهی همراه ترشخ بود و زیادتر ولی شده بود موقع پریود هم اینجوری باشم ان‌شالل ...

مرسی گلم راسی من امروزصب بی بی زده بودم که منفی شدیعنی من اینطوری دیدم ولی بعدکه شوهرم نگاه کردگفت هاله داره عکسش توآخریت تاپیکم هست...نمیدونم یعنی میشه باردارباشم...شمادرطول روزچن بارلکه بینی داشتی؟؟

خواهش میکنم اره گاهی همراه ترشخ بود و زیادتر ولی شده بود موقع پریود هم اینجوری باشم ان‌شالل ...

میگم من ازعصردیگه لکه هام قهوه ای نیس ویه کمم صورتی پررنگ ترشده خیلی میترسم یعنی پریودمیشم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم راسی من امروزصب بی بی زده بودم که منفی شدیعنی من اینطوری دیدم ولی بعدکه شوهرم نگاه کردگفت ه ...

زیر ده دقیقه هاله انداخت؟

ببین من در طول روز بود

ینی شرمنده میرفتم دستشویی رو دستمال بود همش

رو نوار بهداشتی هم بود

۳ روز ادامه داشت

البته من هفته ۷ بودم اون زمان، ماله لانه گزینی نبود! چون طناب میزدم اینجوری شده بود 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
میگم من ازعصردیگه لکه هام قهوه ای نیس ویه کمم صورتی پررنگ ترشده خیلی میترسم یعنی پریودمیشم؟؟؟

نمیدونم🙁 ان‌شالله خیره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نمیدونم🙁 ان‌شالله خیره

سلام خوبی شرمنده دوباره مزاحم میشم من ازدیشب لکه هام بیشترشده دیشبم شیاف گذاشتم واسه اطمینان که اگه باردارباشم چیزی نشه الانم صبحی بی بی چک زدم منفی شد🥺😔یعنی دیگه امکانش هست مثبت بشه؟؟؟دل دردم شدیدشده امروزموعدپریودمه نمیدونم چیکارکنم

سلام خوبی شرمنده دوباره مزاحم میشم من ازدیشب لکه هام بیشترشده دیشبم شیاف گذاشتم واسه اطمینان که اگه ...

نمیدنم😔😭

شیاف چی گذاشتی؟

نمیدنم😔😭 شیاف چی گذاشتی؟

شیاف فرنوژست۲۰۰ ازطریق واژن...الان خیلی دل وکمردرددارم هی میگم‌پری اومدولی میرم میبینم تافقط یه لکه است ویه کم‌خونه آبه ی کمرنگ اونم بعضی وقتاخون آبه میادنه هربار...

شیاف فرنوژست۲۰۰ ازطریق واژن...الان خیلی دل وکمردرددارم هی میگم‌پری اومدولی میرم میبینم تافقط یه لکه ...

فقط باید صبر کنی😖😖😖😖

من دعا میکنم برات 🤲🤲

مرسیی عزیزم‌ممنونم...میدونم‌خیلی مزاحمتون میشم ولی واقعاناچارم دستم به جایی جزسوال کردن بندنیس .

نه خواهش میکنم

بیای خبر بدی بهم بازم از وضعیتت