2777
2789
کدوم شهری  

اصفهان 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان که امرور بارون اومد 

دم سحر یه صفای دیگه ای داره.🙂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

وایییی  کرج سررشب بارونش کم بود طوفانم نبود الان رفتم دیدم خیلیی شدید شده طوفانم هس هی بارونو میزنه اینور اونور سیل نیاد😱😢

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
والا کرج ک شدید باد و بارون گرفته 

ماالان قم هستیم رفتم حیاط وضو بگیرم دیدم اوووو چ سیلی داره میادازآسمون 😫

خدابخیربگذرونه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
😂 کاش یذره فقط از این بارون شهر ما میومد.فقط در حد اینکه زمین ها خیس بشه و بوی خاک بلند بشه.ما قان ...

لابد بدجور حجاب کردید😁 گره ها رو یکم شل کنید تا سیل بیاد😀

آی وانتی که کله صب میای داد میزنی یخچال نفتی و بخاری علاء الدین میخری😒 عمه داری؟😬
ماالان قم هستیم رفتم حیاط وضو بگیرم دیدم اوووو چ سیلی داره میادازآسمون 😫 خدابخیربگذرونه

واقعا خدا ب خیر کنه 😓

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
لابد بدجور حجاب کردید😁 گره ها رو یکم شل کنید تا سیل بیاد😀

😂😂😂😂

من نمیدونم خدا داره چیکار میکنه؟قوم لوط رو با سنگ آسمانی،قوم عاد رو با طوفان،یکی رو با صاعقه و در کل هر قومی رو با یه چیز عذاب کرد.

والا الان ما رو با زلزله،رانش،گرونی،و الان هم سیل داره میلرزونه.دو حالت داره یا خیلی بدیم یا خیلی مقاوم.😂😁