2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا کمک کنین

133 بازدید | 19 پست

دخترم ۶ ماهشه گذاشته بودم رو تختمون لباسشو عوض میکردم رفتم که مای بیبی بیارم یهو برگشتم دیدم از تخت افتاده دادو فریاد کردم شوهرم اومد اونقد به سرم ردم سرم داره منفجر میشه شوهرم میگه سرش بالا بود یکم گریه کرد ولی الان خوبه مثل همیشه میخوره و الان میخواد بخوابه ولی من خیلی نگرانم دارم دیونه میشم😭😭 گفتم بریم بیمارستان ولی امکانات و دکتر حسابی ندارن یروز که ۲ ماهه بود سرما خورده بود بردیم بیمارستان آمپول سرماخوردگی داده بود دکتر ولی من نزاشتم بزنن فرداش که بردیم دکتر خودش گفتن خوب کردین نزدین تورو خدا بگین کسی تجربه اینطوری داره که بچش خدایی نکرده بیوفته ارتفاع تخت ۳۰ سانت بود

خدایا شکرت🤗این جمع سه نفرمونو عشقه😍خدایا خودت مواظب عشقمو ثمرمون باش😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دست وپاش  پرش داشت ببرش دکتر وگرنه مهم نیست

نه خودش یکم پیش داشت  انگشت پاشو میک میزد

ببر دكتر خب معاينه كنه

ياز بزن اورژانس بپرس چ كار بايد كرد چ علائمي بايد داشته باشه ك خطرناك هست

الان شايد مشكلي باشه ولي برا بعدا ميگم حتما ببر دكتر

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اصلا نگران نباش قشنگ بهش شیر بده اگه تا یک ساعت دیگه ان شاءالله بالا نیاورد و استفراغ نکرد خیالت راح ...

ممنون گلم ایشالله❤

ببر دكتر خب معاينه كنه ياز بزن اورژانس بپرس چ كار بايد كرد چ علائمي بايد داشته باشه ك خطرناك هست ا ...

آره میخوام فردا ببرمش دکتر

وای چقدرحساسی. نه چیزی نیس. بزار بخوابه. اگ سرضرب دیده بود استفراغ میکرد. من دخترم صدبار بیشترازاپن ...

فداتشم بخدا اونقد به سرم زدم سرم داره میترکه خدا گل دخترتو نگه داره