2777
2789
عنوان

بعد از سقط

442 بازدید | 10 پست

درهفته ی نه سقط داشتم البته قبلش هم لک اینا داشتم ،به دلیل ایست قلبی در هفته ی شش هفته و پنج روز 

امروز روز نهم بود رفتم سونوگرافی 

ابعاد رحم نرمال

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است

و ضخامت اندومتر 2میلیمتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دوهفته بود سقط شده بود ؟خونریزی هم نداشتی ؟؟درد چی

از پنج هفته و چند روز لک خیلی کمرنگ داشتم ،شش هفته پنج روز رفتم سونوگرافی گفت قلب میزنه و شش هفته و یک روز طبق سونوگرافی ،اما لک داشتم که دکتر بهم شیاف داد سه تا استفاده کردم و بیشتر از لک شد رفتم سونوگرافی گفتند ایست قلبی در شش هفته و پنج روز ،ولک هام بیشتر شد تا خودش در هفته ی هشتم سقط شد 

قرص سایتوتک هم واژینال هم زیرزبانی. توی چند ساعت دفع شد تا دوهفته لکه بینی داشتم بعدش که قطع شد سو ...

قرص هارو خوردید حالتون بد نشد ؟

تو خونه بودید 

یعنی خونریزی عین پریود نداشتید ؟

شما هم ایست قلبی بود ؟

سونوگرافی شکمی ؟

من بارداری اولم بود 

قرص هارو خوردید حالتون بد نشد ؟ تو خونه بودید  یعنی خونریزی عین پریود نداشتید ؟ شما هم ایست ...

نه فقط افتادم به خونریزی.خونریزی شبیه پریود فقط چند روز اول داشتم.واسه منم ایست قلبی بود.سونو هم شکمی

نه فقط افتادم به خونریزی.خونریزی شبیه پریود فقط چند روز اول داشتم.واسه منم ایست قلبی بود.سونو هم شکم ...

شما چند هفته بود رشدش متوقف شده بود ؟

خونریزی هم بقایا حساب میشه یا باید لخته ی سفت باشه حتما ؟