2821
2789
عنوان

پا گشای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 46 پست
مگه تو پاگشا هم هدیه میدن؟

بله ما رسم داریم به اونیکی برادر شوهرم نیم سکه دادم اونموقع ارزون بود ولی ...5سال پیش

میخوام که بهتر باشم...خودمو دوست دارم و واسه بهتر شدنم تلاش میکنم ...آهسته و پیوسته...به قولخودمونبهبود مستمر  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول بده به صرفه تره  الان هر چی بخوای بخری گرونه

بنظرتون چقدر بدم خوبه به اونیکی برادر شوهرم نیم سکه دادم ولی هوب اونموقع مثل الان نبود قیمتا 5 سال پیش بود

میخوام که بهتر باشم...خودمو دوست دارم و واسه بهتر شدنم تلاش میکنم ...آهسته و پیوسته...به قولخودمونبهبود مستمر  

[QUOTE=85764153]بستگی داره چجور آدمی هست جاریت😐[/QUOTE معمولی تا حدود خودشیرین و سوسه ایی

بنظرتون چقدر بدم خوبه به اونیکی برادر شوهرم نیم سکه دادم ولی هوب اونموقع مثل الان نبود قیمتا 5 سال پ ...

اون‌موقع اگه نیم سکه دادی 

الان کمتر از ۲۰۰نده

به هر حال درجه یک هستی 

برادر نمیشه ۵۰  صد بده

همون ۲۰۰کافیه 

تو این اوضاع اقتصادی نمیشه بیشتر توقع داشت 

۵۰ تومن فقط؟؟

بنظر من ۵۰ تومن الان حکم ۵ تومن و داره هیچی باش نمیتونه بخره سکه گرمی یا پارسیان خیلی بهتره

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍