2777
2789
عنوان

کینه از خانواده شوهر

1043 بازدید | 67 پست

دوستان لطف کنید همه نظراتتونو هرچند مخالف بگید

من برادرم چند وقته پیش فوت شدن جوان بودن و مجرد یعنی بعد بیست روز الان هنوز مثل روانپریش ها هستم سوختیم خیلی... نگم که چه روزایی رو داریم میگذرونیم حالا سوالم این هست :

خانواده همسرم خیلی خیلی زیاد به ظاهر و به گفته خودشون منو دوست دارن و مثل دختر و خواهرشونم براشون و تو مراسم برادرم هم خیلی خیلی زحمت کشیدن و سرپایی گری کردن و تقریبا هفت روز مارو لحظه ای تنها نزاشتن و.... نگم براتون به قدری عزت گذاشتن که همه فامیل شیفته رفتارشون و سپاسگزار زحماتشون هستن ... و به گفته خودشون انگار اونا پسرشون یا برادرشون رو از دست دادن دور از جونشون، آخه خیلی با خانوادم رابطشون نزدیک شد بگذریم چیزی که منو عذاب داد و داغون کرد این بود که هنوز دو هفته از فوت برادرم نگذشته خواهرشوهرم عقد کرد و مطمین نیستم که جشن نداشتن و اینم بگم بعد هفتم به همه اعلام کردیم عذاب نگه ندارن و همش به خودم و حتی همسرم میگم ما عزاداریم دلیلی نداره عید مردم رو خراب کنیم

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره به نظرم 

شاید واقعا عجله داشتن

خودتونم که گفتین بعد هفت راضی هستین

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

سوالشو برعکس بپرس از خودت 

شما اگر برادر شوهرت فوت کنه ، خواهرت ازدواج نمیکنه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اونا که نهایت احترام و عزت رو به جا آوردن

شماهم که از همه خواستین عزا نگه ندارن

اوناهم که گناه نکردن

امر خیر بوده

دیگه نوبت شماست که درکشون کنید

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

اما واقعیت امر دلم خیلی شکست خیلی سوختم اون شب که اومدن به همسرم بگن روشون نشد بیان بالا حتی از همسرم پرسیدن میاید!!! منم خیلی خودمو کنترل کردم به همسرم گفتم برو حتی شده در حد چند دقیقه که کادوشونو بدی اما تا همسرم زد زیر گریه گفت من برادرم فوت شده کجا برم( برادر منو میگه) اون‌که زد زیر گریه من به هق هق افتادم همسرم وابستگی خیلی خیلی شدیدی به خانوادم داره مخصوصا این برادرم خیلی خیلی مظلوم بود و صد پشت غریبه زار میزنه😭 منم گفتم از کارشون ناراحت شدم ای کاش هیچ کاری نمیکردن تو مراسم اما این کارو نمیکردن، همسرم گفت حق داری هرچی بگی فشحم بدی به من حق داری اما واقعا همسرم گناهی نداره

و اینکه همسرم خیلی زیاد تو مراسم دادشم زحمت کشید و همش میخوام ببخشم و هی به خودم میگم به خوبی هاشون ببخش اما دلم طاقت نمیاره کینه شده برام

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍