2777
2789

خانم هایی که توی دانشگاه ازتون خواستگاری شد و جواب بله دادین،. چقدر طول کشید که اوضاع کار و سربازی شوهرتون درست بشه تا بتونین برین سر خونه زندگیتون؟ 

دوران عقدتون طولانی شده بود؟ 

از لحاظ مالی به مشکل برنخوردین؟ هزینه ی مراسم عروسی و خونه را خانواده ی شوهرتون دادن یا خود شوهرتون؟ 

منظورم ازدواجی هست که قبل عقد ارتباط دوستی نبوده و مدتی هم که برای آشنایی بوده، خانواده ها در جریان بودن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مذهبی هستم همکلاسیمم بهم پیشنهاد ازدواج داد ولی قبول نکردم ..راستش اون موقع ها اصلا حوصله دردسر نداشتم

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

فقط بهت بگم حواست باشه الان داری بایک فردی ازدواج میکنی که نه کارداره نه چیزی فقط یک مدرک میخادبگیره که همه دارن

شوهردوستم داشت ارشدمیگرفت که باهم عقدکردن دوستم فقط پزارشدمیدادکه شوهرش داشت وبعدم میخاست دکترابگیره 

باباپسره یکم خرجشون رادادولی ازپسش برنمیامددیگه گفت یک مبلع ماهیانه میتونم بدم بیشترندارم 

درسشون تمام شدوکارپیدانمیکردپسره 2سال بیشتربوددوستم خسته شدبودمیخاس طلاق بگیره ومیگفت من بخاطرمدرکش اشتباه کردم وکارپیدانمیکنه حالاکارپیداکرده وازدواج کردن اماسختش بود

بخاطر این گفتم مذهبی، چون میخوام ببینم این گروه ازدواج و شروع زندگیو چقدر آسون برگذار میکنن.  ...

بایدببینی چه توقعاتی داریدازقبلش همه چیزراتعیین کنید

که مراسماتتون چه طوره 

خرج دخترتوعقدباکیه

حتماهم بگیدچقدرتوعقدباشید

بعدابهانه نیارن ماکه گفتیم تادرسشون تمام بشه سربازی هست خب کارپیدانکرده 

فقط بهت بگم حواست باشه الان داری بایک فردی ازدواج میکنی که نه کارداره نه چیزی فقط یک مدرک میخادبگیره ...

سربازی رفته بود؟ میشه بگی رشتشون چی بود؟ 

الان خداروشکر رفتن خونه خودشون؟ 

من مذهبی هستم همکلاسیمم بهم پیشنهاد ازدواج داد ولی قبول نکردم ..راستش اون موقع ها اصلا حوصله دردسر ن ...

در مورد اوضاع کار و سربازیش هم توضیح داد بهتون؟ 

یعنی اون آدم ارزش صبر کردن نداشت؟

در مورد اوضاع کار و سربازیش هم توضیح داد بهتون؟  یعنی اون آدم ارزش صبر کردن نداشت؟

اوضاعش از نظد ظاهر عالی بود..سربازیشو قبا دانشگاه رفته لود و شاغل هم بود ..صبر نمیخاست که..تحمل یه روز رو هم نداشت..شغلش البته نون و آب دار نبود ولی پدر به شدت ثروتمندی داشت

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
سربازی رفته بود؟ میشه بگی رشتشون چی بود؟  الان خداروشکر رفتن خونه خودشون؟

اره مال چندسال پیشه سربازی رانمیدونم

ولی خیلی مشکل پیداکردن 

خانواده دخترسرهمه مراسمات وعیدی توقع طلاوکادوداشت پدره پسره هم توان مالیش زیادنبودکم اورد

اخرم دختره میگفت بایدعروسی کنیم خسته شدم وبایدخانه بخری شهرستان بودن باباپسره نمیتونست دختره میگفت من نمیام اجاره همه فامیل خانه ازخودشون دارن خیلی مشکل بوددیگه شنیدم رفتن جنوب کارپیداکردن وازدواج کردن زنشم رفته انجاپیشش

مشکلشون هم ازاینجاشروع شدکه پیش هم بودن دوران عقدبعدطولانی کع شدمادره دختره گفته بدکه نیست همش پیش توه وفکرازدواج نیست براخانه وتحریکش کرددخترشاودعواشون بیشترشددیگه هم پیش هم شبهانمیموندن