2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

862 بازدید | 32 پست

خیلی تاپیکا دیدم ک خانوما راضی به گرفتن گواهی نیستن

میخاستم بگم حتما بگیرینش از نظر قانونی به دردتون میخوره 

برای مثال اگر به دلیل هراختلافی تو نامزدی بخاید جدا بشید ورابطه ی کامل داشته باشید طرفتون میتونه ادعا کنه که با شما رابطه نداشته و شما از اول باکره نبودید اونموقع هیچ راه اثباتی ندارید ومیتونه راحت بزنه زیر مهریه

بهتره عروس خانوم با مادرش بره گواهی بگیره نه ب زور بقیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رفتم گرفتم

فقطم به شوهرم نشون دادم که اونم دعوام کرد😕

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
منم قبلا دوس نداشتم ولی یبار ب شوهرم گفتم مادرت مجبورم کرد گف عوضش روسفیدی چیزی نمتونه بگه دهنش بستس ...

درستشم همینه گلم

ادم باید دوراندیش باشه نه تعصبی

من مهریه که سهله سرتاپامم طلا بگیرن حاضر نیستم تن به این خفت یه طرفه بدم حالا شما بخاطر پول برین گواهی آکبندی بگیرین و بهش افتخار کنین شوهراتون حاضر بودن یه چکاپ سلامت روان بیان قبل ازدواج حتی؟! (که اگه سلامت روان داشته باشن تو اوج دشمنی هم تهمت نمی‌زنن و اگر شما هم سلامت روان داشته باشید و شخصیت مستقل و قوی، از ترس تهمت شنیدن احتماالی در آیندههه تن به هیچ اجباری نمی‌دین)

باور کنین همه چی پول نیس. اگه یه ارزن عزت نفس داشته باشین رسمای عهد بوقی رو بخاطر هیچ قانون و هیچ پول و طلایی اجرا نمی کنین و همون عزت نفس تنها چیزیه که میتونه دهن همه رو ببنده  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من مهریه که سهله سرتاپامم طلا بگیرن حاضر نیستم تن به این خفت یه طرفه بدم حالا شما بخاطر پول برین گوا ...

بخاطر پول نیس.دختر خالم تو همچین موقعیتی بود درخاست طلاق داده بود بخاطر عدم تفاهم

نامزدشم تو دادگاه ادعا کرده بود این اصلا باکره نیس

اونم رفته بود ازمایش گواهیشو کوبیده بود تو صورت یارو

خیلی زور داره یکی بهت همچین تهمتی بزنه و نتونی کاری کنی

حالا حرف من اصلا درست و غلط بودن اینکار نیست متاسفانه قوانین مجبور میکنن که محکم کاری کنی

وقتی هم ک پات ب دعوا ودادگاه بازشه چیزی جز مدرک ازت قبول نمیکنن 

من مهریه که سهله سرتاپامم طلا بگیرن حاضر نیستم تن به این خفت یه طرفه بدم حالا شما بخاطر پول برین گوا ...

عزیزم اینا ربطی به عزت نفس نداره واسه اینه که اگه تو دوران عقد اتفاقی افتاد که منجر به جدایی شد بتونی ثابت کنی که دختر بودی

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
بخاطر پول نیس.دختر خالم تو همچین موقعیتی بود درخاست طلاق داده بود بخاطر عدم تفاهم نامزدشم تو دادگاه ...

مدرک برا چی میخوان؟ برا اینکه مهریه رو کامل بدن یا نصفه دیگه. با مدرک آبرو که برنمیگردونن یا مثلاً کل فامیل تو دادگاه نیستن که بگن ا خب خب گواهی بکارت داره پس دیگه پشت سرش حرف نزنیم!

برا پوله  

شما با کسی وصلت کن که بدونی با گواهی و بی گواهی آبروتو نمیبره سر قولاشم میمونه . جای پزشکی قانونی اگه برین مشاوره و یکم همدیگه رو طولانی تر و دقیق تر بشناسین هیچوقت کار به ثابت کردن اینکه کی افتتاحتون کرده نمی‌رسه! آه همین که حرفشم میزنم حالم از این همه سبکی و خفت و خاری فرهنگ ازدواج ایرانی به هم میخوره بخدا نمیدونم شما زنا چجوری میتونین برا خودتون توجیه کنین به شوهرت بگو بره معاینه مقعد نامه شووو بگیره بیاره برات ببین اگه نزد تو دهنت بیا تا باهم بیشتر صحبت کنیم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل