2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوقلو دوست😍 طایفه شوهرم دوقلو دارن ولی طایفه من نه😔

خییلی سخته ها

خواهر شوهرم داره الان که ۴سالشونه بازم سرپاست 

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
خییلی سخته ها خواهر شوهرم داره الان که ۴سالشونه بازم سرپاست 

سختیشو داره ولی اگه یه دختر و یه پسر بشه دیگه راااحتی همینارو بزرگ میکنی و یه بار فقط درد زایمان میکشی تمااام

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍

پسرعموم خودش دوقلوئه با داداشش بچه هاشم دوقلوئن حالا منم خواهرام دوقلوئن فعلا که هیچکدوممون دوقلو نیاوردیم مونده یکی از همون خواهرام که مادرشوهرشم باخواهرش دوقلوئن وااااای چقد گفتم دوقلو😂😂

خییلی سخته ها خواهر شوهرم داره الان که ۴سالشونه بازم سرپاست 

نمیدونم اخه وقتی میبینم یکی دوقلو داره اینقدر دوست دارم ب سختیاش فکر نکردم😶الانم گفتن از مادر ارث میبره منم طایفم هیچکی دوقلو نداره

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
پسرعموم خودش دوقلوئه با داداشش بچه هاشم دوقلوئن حالا منم خواهرام دوقلوئن فعلا که هیچکدوممون دوقلو نی ...

ب احتمال یکیتون بیارین 😬😬😬🤩

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین😘😍
نمیدونم اخه وقتی میبینم یکی دوقلو داره اینقدر دوست دارم ب سختیاش فکر نکردم😶الانم گفتن از مادر ارث م ...

اره دوست داستنی میشن ولی سخته

من دختر خالم ۳قلوداره.خاله مامانم ۲قلوداره.امیدوارم بهم ارثنرسه😀😀

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍