2777
2789

سلام من ۲۶ هفته و دو روزمه، امروز بهداشت بودم وزنم خییییلی بالا رفته، قبل بارداری ۶۲ بودم و الان ۷۲ شدم😢 پنجشنبه هم آزمایش گلوکز دارم، کلی منو ترسوند و گفت دیابت و فشار خون میگیری خیلی خطرناکه، البته فشارم ده بود، گفت شیرینی جات و سرخ کردنی به هیچ وجه نخورم، مشکلی نیست نمیخورم ولی سوالم اینه اگه خدای نکرده دیابت گرفته باشم میشه با این پرهیزا رفعش کرد؟ هرکی وزنش بره بالا دیابت گرفته؟ تو این مدت خصوصا عید شیرینی هم زیاد خوردم ولی قبلشم استراحت مطلق و بعد نسبی بودم و کلا کم تحرک، وای خیلی میترسم😥 با تجربه ها لطفا کمکم کنین مرسی

اگرنخوری مراعات کنی رفع میشه بخصوص ماه های اخردیابت شدیدمیشه مراعات کن

البته من فشاربارداری داشتم مسمومیت بارداری

رعایت نکنی انسولین تزریق میکنی

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرنخوری مراعات کنی رفع میشه بخصوص ماه های اخردیابت شدیدمیشه مراعات کن البته من فشاربارداری داشتم م ...

واقعا رفع میشه؟ مرسی عزیزم، من خیلی ازش میترسم، دیگه لب به اون چیزا نمیزنم

واقعا رفع میشه؟ مرسی عزیزم، من خیلی ازش میترسم، دیگه لب به اون چیزا نمیزنم

هنوزکه مشخص نیس اره مراعات کن شدید چون تودوران بارداری خوب نیس ان شاالله رفع میشه 

ماست وکدو بخور

برنج وسیب زمینی وماکارونی ایناشیرینی دارن مراعات کن سعی کن کبابی بیشتربخوری بازازپزشکت کمک بگیر

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
وقتی تحرک نداشتی نباید اینهمه شیرینی میخوردی صددرصد وزن زیاد بخاطر دیابت نیست.تا آزمایش ندی چیزی مش ...

پیش مامان بودم هی واسم میاورد منم که بدم نمیومد خب میخوردم ولی میدونم اشتباه بود واقعا سلامتی مهمتره از هرچیز، خدا کنه اینجوری باشه عزیزم مرسی

دکتر گفت اگر مادر دیابت داشته باشه بعد از زایمان سریع قند بچه گرفته میشه.یه چیزی بهت بگم بعد زایمان به بچت شیر خشک نده و همینطور که بزرگ میشه چیزایی که قند دارن بهش نده بخوره چون خودت دوران بارداریت قند داشتی و بچت مستعد دیابته

منم بالا رفته بود تو دو هفته مراعات کلی پایین اومد .شیرینی جات زیاد نخور .بمن گفته بود که روزی نیم ساعت راه برو .شبا با شوهرم میرفتیم پیاده روی که یکی کنارم باشه حالم بد نشه

نگران نباش من دیابت بارداری داشتم انسولین تزریق میکردم. سعی کن شیرینی جات اصلا دیگه نخوری برنج و نون زیاد نخوری پروتیین بیشتر بخور و اگر میتونی بعد هروعده غذا پیاده روی داشته باش. و مولتی ویتامین چی میخوری؟ وزن زیاد از مولتی ویتامین هم میتونه باشه گلم

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

عزیزم منم تو بارداری اولم اینطوری شدم 70 کیلو بودم تا ماه نه شده بود 105 هم دیابت گرفتم و هم فشار خیلی سختم شده بود

اگه سزارین بشی بخیه هات خیلی سخت جوش میخورن

برنج خیلی کم بخور 

نون فقط سنگک

شیرینی کلا حذف کن 

نمک رو هم کم بخور دکترم چندو قت پیش که برای بچه دوم رفتم گفت اگه وزنت زیاد بشه باید انسولین مصرف کنی

فعلا دارم رعایت میکنم

خدا کمکمون کنه😯