سلام دوستان من دو ساله نامزد کردم اول عقد قرار شد خونواده شوهرم برامون خونه درست کنن الان زدن زیرش شوهرمم هرچی خونوادش میگن همونو قبول میکنه. دیشب باهاش دعوای بدی کردم سر این موضوع و بدجوری باهاش حرف زدم.از کارم پشیمون نیستم چون میدونم دارنو نمیسازن ولی از حرفام خیلی پشیمونم. شوهرمم این عید خونمون نیومد مادر شوهرمم .شوهرم میگه دوسم داره ولی هرچی خونوادش بگن قبول میکنه دیگه خسته شدم بخدا 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین هر چی زور بزنی سالای اول زندگی چه دختر چه پسر هنوز خیلی وابسته به خانواده هستن واصلا نمیتونی چیزی راجبشون بهش بگی وسریع دعوا میشه! مخصوص که هنوز سر یه خونه نرفتین!!! این جانب داری اژ خانواده کم کم خیلی کمرنگ میشه و باید هر چی هست یکی دوسال تحمل کنی بگذرونی تا اوضاع بهتر بشه!!! و اما در رابطه با کمک کردن، قانونی جایی نوشته نشده که وظیفه خانواده پسر اینه که به پسرشون کمک کنن و نباید به این موضوع چشم داشت و گفت اجباریه! خدا خودش میرسونه عزیز دلم ما هم اول زندگی هیچی نداشتیم الان بعد ۴ سال خونه خریدیم خودمون هم موندیم چجوری شد!! ایشالله که خوشبخت بشی بانو ❤️
اختیار مالشون رو دارن دوست ندارن خونه بدن لابد حرکتی زدی خوششون نیومده
سر جاریمم همین بلا رو اوردن ولی اون کوتاه نیومد الان هم براش خونه ساختن هم ماشین خریدن .ادمای خسیسی هستن و من تازه. فهمیدم . پس بابای منم حق داره جهیزیه نده ولی فقط یکبار گفتم به شوهرم فلان چیزو نخریم چنان داغ کرد که نگو😵😂
اختیار مالشون رو دارن دوست ندارن خونه بدن لابد حرکتی زدی خوششون نیومده
در ضمن روزی که اومدن خواستگاری تنها شرط بابام این بود و اوناهم قبول کردن . اونوقت بنظرت اختیار مالشون دستشون نبود ؟اگه قولی نمیدادن حداقل الان حرفت درس بود.