نه به نظر من صبر کن ،اصلا به روت نیار ولی مرتب گوشیش و چک کن و مدارک بیشتری جمع کن از چتا اسکرین بگیر داشته باشی چون بعدا ممکنه زیرش بزنه یا یه دروغی درست کنه که تو هم باورت بشه ،پس اعصابت و کنترل کن رفتاراش و بیشتر کنترل کن ببین چیکار داره میکنه ،تازه بعدا بفهمهرشک کردی دیگه پیام ا رو پاک میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حیف خواهرم اینجاست وگرنه حالیش میکردم دنیا دست کیه فقط میدونم ازش متنفرم الان
ن دیونه اینکارو نکن اول خوب مدرک جمع کن الان ک خوابه فرصت خوبیه بگیر تلگرامشم روگوشیت نصب کنه تا یکی دو روز خوب چکش کن ببین چیا بهم میگن رابطشون درچ حده بعد مدارکت ک کاملترشدن بگیر دهنشو چفت کن الان یاانکارمیکنه یا دروغی سرهم میکنه و تومییشی ادم بده و شکاک
زرنگ باش
دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
خب مردای بیشعور میلغزن دیگه !همشونم عینه همن!منم ساخته بودم یه سری پسر دختر ریخته بودن شرو ور میگفتن!هی گفتم شماها کی هستین!کی منو دعوت کرده تازه دوهزاریم افتاد از آیدیم منو فرستادن تو یه گروه سکسیو همه چی باهم
وقتی آدمهای کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!