2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این پیامایی که تو گوشی شوهرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 40 پست
معلومه به دختر پیام داده دیگه

بابا پیامم داده باشه میتونه بپیچونت چون واقعا حرف بدی نزده و ی پیام مختصری بود 

ولی پشت ماجرا پنهون میمونه وممکنه بعدا حواسشو بیشتر جمع کنه ک دیگ چیزی ازش پیدانکنی و ب روابطش ادامه بده ولی باید ازالان زرنگ باشی بفهمی ماجرا چیه

حالا تا یکی دو روز دندون روجیگر بزار 

بعد ببین دقیق چیا بهم میگن توتلگرام گوشیت چکش کن

اصلا شاید واقعا چیزی ک فک میکنی نباشه یا شایدم ازچیزی ک فک میکنی بدترباشه جریان

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
عزیزم مطمئن باش همینیه که گفتم! از رو آیدیش دعوتش کردن تو گروه!چون وقتی آیدی ساخته بودم یه سری پسر ع ...

چه ربطی داره . شوهرش پیام داده به دختره چت کرده😐😐😐. به اون دیگری هم پیام داده گفته رفتی؟حالا یا منظورش این بوده که چرا لفت داده از گپ یا اینکه آفلاین شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از همین حالا بشونش سر جاش چون هرچی بخوای مدرک جمع کنی خدایی نکرده کار به جاهای باریک بکشه دیگه اصلا نمیخوای باهاش زندگی کنی!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
چه ربطی داره . شوهرش پیام داده به دختره چت کرده😐😐😐. به اون دیگری هم پیام داده گفته رفتی؟حالا یا م ...

نه منظورم اینه که گفت من نمیدونم اینا کی هستن یهو از کجا پیداشون شد!گفتم گروهه که از رو آیدی دعوتت میکنن بعد خیلی راحت میرن تو پی وی حرف میزنن دیگه!اول پیام رو بخون!گفته چرا تو گروه اینکارو کرد!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!
نه منظورم اینه که گفت من نمیدونم اینا کی هستن یهو از کجا پیداشون شد!گفتم گروهه که از رو آیدی دعوتت م ...

خب ایشون نمیدونه که شوهرش میره گروه بعد میاد خونه گروهو حذف میکنه.واسه همین میگه نمیدونم از کجا پیداشون شده.من خیلیا رو دیدم اینجوری بودن.

ما هم یه گروه داشتیم یه پسره شب به شب لفت میداد  صبح دوباره عضو میشد میگفت شبا درس میخونم . بعد ...

عجب نامردی بوده دیگه!چقدر پستن مردا!خاکتوسرشون کنن که عاشقه حرف زدن با جنس مخالفن!والا ماهم دوست داریم ولی بخاطر وفاداریمون هیچوقت اینکارونمیکنیم!چقدر پستن

خب ایشون نمیدونه که شوهرش میره گروه بعد میاد خونه گروهو حذف میکنه.واسه همین میگه نمیدونم از کجا پیدا ...

آره دیگه! گفتم یعنی از اینجا پیداشون شده!

اره عزیزم پستن😭😢😡😠

متنفرم از اینجور مردا حتی شوهر خودم اگر یروز اینکارو کرد