2777
2789

یه خاطره ی با حال و یه جمله مثبت بگید که وقتی میخونیمش لبخند روی لبامون بیاد

این صفحه یادگاری بمونه واسه همه عزیزان بیا حالشون رو خوب کنن

به مامانهای دیگه هم اطلاع بدید شرکتت کن

با هم این پیج رو برای روزای خوب بترکونیم 

جمله ی من  : اگر یه آرزویی در دل داری و مدتهاست داری رز شماری میکنی واسه رسیدنش ، مطمئن باش فقط تو نیستی که دنبال اون آرزویی ، بلکه اون آرزو هم به دنبال تو هست وگرنه به ذهن همه ی آدمهای اطرافت میرسید . 

آرزوهاتو باور کن عزیز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنگام شنا مثل یه دست و پا چلفتی

بپا به مسیر دهن کوسه نیفتی  

ببخشید این وقت شب حافظم بیشتر از این یاری نمیکرد  

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
سلام دوست ترک خوش زبان معنی فارسی لطفا :

میخوام دستامو باز کنم و روی ابرها باشم برا همیشه

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
عااااااالی بود من کلی خندیدم . مرسی حس خوب

قربونت  کاری بود که از دستم برمیومد  

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

نامزدمن شعرمیگه.یه باراون نشسته بودروتخت لب تاب هم رومیز مقابلش جلوش بود من هم روزمین نشسته بودم سرم رو زانوش بود داشت شعراش وبرام میخوند.این شعرا واسه چننننننننننننننننننندین سال بود وایشون قبل من یکی دیگه توزندگیشون بودکه ب دلایل منطقی ازهم جداشده بودن.شعراوکه میخوندمن ازاین فکرکه ایناواسه اون خانم بوده گریم گرفت وباتلاش زیاد برای مهارکردن اشکام چندقطره اشکم ریخت روبازوشون وایشون فقط به من نگاه کردن گفتن به خدااینا واسه اون نبوده دلی بودن.من هم بایه لبخندادامه ندادم دلیلی نداشت.فرداش یه شعربرام فرستادن که ازهمه لحاظ عااااااااااااااااااالی بودوشعرای قبلی درمقابلش هیییییییییچی نبودن  بااین متن که:مگه من مرده باشم توبرای همچین موضوعی اشکت بریزه رو بازوهام ومن برای توشعرنداشته باشم...اون اولیش بودواین شعرا ادامه داشت ولی اون لحظه قشنگترین حس دنیا بودبرای من وبهترین خاطرم.