2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دروغ جدید

353 بازدید | 31 پست

این تاپیک که درمورد خودش و شوهر 50و چند سالشه

یک نگاه به تاپیک های قبلی بندازین

تو یکی گفته مجرده بعد میگه ازدواج اینجوری کرده

توروخدا  مردمو  بازی ندید مگه اعصابمون و از سر راه اوردیم

harir_m
مدیر استارتر
تعداد پست: 277
عنوان
317 بازدید| 29 پست

امشب تولد دوستم بود.

یه پسری که من ازش به شدت خوشم میاد هم تو تولد بود.

وای خدا اینقدر این بشر جذابه😍😍😍

خیلی ازش خوشم میاد،اما واقعا نمیدونم چجوری جذبش کنم به خودم.

بیاین راه حل هاتون و تجربه هاتونو بنویسید من و بقیه دخترای مجرد سایت استفاده کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم مچ گیری رو دوس دارم😁😂😂

ی دختر تیر ماهی          عشق بابایی       پرسپولیسی دو آتیشه     دانشجو         عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی           عاشق فوتسال و پی اس     کلا با بقیه دخترا فرق دارم                   البته عاشق متفاوت بودن هستم         اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم

خو شاید تازه ازدواج کرده

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

آخه واقعاعقلایی نبودکسانی این اختلاف سن رامی پذیرندکه یامجبورشان می کنندیامشکل حادی دارندومی خواهندرهاشوندآنهم درست نیست.

من تاحدود11-12شنیدم. مشروط به اینکه مردکم سن به نظربرسدوشاداب باشدودخترهم خیلی کم سن نباشدوعاقل باشدالبته شروط سختی هم برای مردگذاشتن وشرایط دیگرش خیلی خوب بوده...

امانه بیشترازآن.