2777
2789
من دامپزشکم.موی گربه مشکلی ایجاد نمیکنه. اگر واکسیناسیون و داروی ضد انگل به موقع بدید هیچ مشکلی ندار ...

خدایی دامپزشکی واقعا سخته خوندنش خدا قوت.هیلی هم زمینه داره تو همه موارد انگل. آناتومی و...الان شاغلید؟مطب دارید؟این سگ بی حال و بالغ عشت ماهه ک الان بعد اینکه باماده بوده فقط میخابه و شدیدا بی اشتهاست چشه؟😭

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیک زدیم جواب منو بدید بابا همه دارین باهم دردو دل میکنین ههههههه😂😂😂😂😂😂

گربه های من چون بزرگ شدن تو حیاطن میرن بیرون بالا پشت بوم ها گردش میان غذا میدم بعضی وقتام ی سر خونه دور میزنن 😀

بعد که ولس میکنم تو نگاهش میگه برو گمشو از جلو چشام😂 نمیدونم نژاد اینو ولی اون دو تا مو بلند ها ایر ...

عزیزم .من جوجه رنگی خریدم سکته دستی دادم مردن.گربه برام نمیخرن چون تو خیابون که ببینم میگیرم فشارشون میدم بعدم خیلی دوست دارم سیبیلاشونو بکشم

ببخشید من یه سوال دارم در مورد مرغ مینا الان یک سال و ده ماهشه ولی حنجره ش کامل نرسیده حرف میزنه خیل ...

مرغ مينا هر جور شما باهاش حرف بزني همونجوري تكرار ميكنه با هر لحني بگي همونو تكرار ميكنه شايد شما خيلي واضح باهاش حرف نميزنيد 

عزیزم .من جوجه رنگی خریدم سکته دستی دادم مردن.گربه برام نمیخرن چون تو خیابون که ببینم میگیرم فشارشون ...

یکی از گربه هام حامله ی ماه دیگه پنج تا بچه رو میاره😀 کپل شده از جاش تکون نمیخوره 

مرغ مينا هر جور شما باهاش حرف بزني همونجوري تكرار ميكنه با هر لحني بگي همونو تكرار ميكنه شايد شما خي ...

نه اصلا صداش خش داره انگار واضح نمیگه 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!!