2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم دکتر میشه ی سوال بپرسم راجع به سگ‌ هشت ماهه؟شدیدا بی اشتهاست بالغ هم شده کمکم کن

شايد غذاشو دوست نداره غذاي رويال براي سگ بد غذا براش بگيريد.اگه بازم درست نشد حتما ازماي خون و دكتر عزيزم♥️ولي اگه شيطوني نميكنه و بي حال هم هست كه حتما دكتر 

بله بیماری خونی هم میاره سرچ کن تونت متوجه میشی

من دامپزشکم.موی گربه مشکلی ایجاد نمیکنه. اگر واکسیناسیون و داروی ضد انگل به موقع بدید هیچ مشکلی نداره.

نازایی هم مربوط به توکسوپلاسوز هست. که اگر ضد انگل داده باشید مشکلی نداره.

اما در کل با اپارتمان های ما و شرایط زندکی ایرانی نگهداری حیوان خانگی سخته.

من حودم عاشق حیوون هستم ولی چون تو اپارتمانیم فقط پرنده نگه میدارم . پسرم همیک همستر داره. بیشتر تو قفسه. یک گوشه خونه فقطخالی کردم براش میاره بازی میکنه میذاره توقفس دوباره

ماهی چقدر خرجشه حدودی

بستگي داره من به گربم رويال ميدم ديگه خيالم راحته از كامل بودنش ماله گربش كه تو گروني الان شده ٢٣٠ اينا ٢كيلويش ماله ١ماهه تقريبا تو سايتا بزن مياره

شايد غذاشو دوست نداره غذاي رويال براي سگ بد غذا براش بگيريد.اگه بازم درست نشد حتما ازماي خون و دكتر ...

ببخشید من یه سوال دارم در مورد مرغ مینا الان یک سال و ده ماهشه ولی حنجره ش کامل نرسیده حرف میزنه خیلی متوجه میشیم چی میگه ولی اونجور که تو فیلم ها میبینم مثل بقیه مینا ها صداش کامل واضح نیست طبیعیه؟ 

البته تا یه ماهش بود به کش سر خورد کامل ولی بعد یه روز دفعش کرد 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
یکی دیگه بخر تورو خدا😍😍😍😄😄.گربه هات چه رنگین؟

همه رو نی نی بودن بزرگ کردم دو تا زردن دو تا سیاه سفید با چشمای سبز😄 یکی از زردا موهاش بلنده یکی از سیاه سفیدا هم همینطور😍