2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ مينا هر جور شما باهاش حرف بزني همونجوري تكرار ميكنه با هر لحني بگي همونو تكرار ميكنه شايد شما خي ...

میگم نکنه هنوز حنجره ش نرسیده بعد اخه سنشم یک سال و ده ماهه

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 
شايد واقعا تاراش مشكل داره از اينجا كه نميشه تشخيص داد عزيزم تو بيمارستان ايرانيان متخصص پرتدگان هيت ...

نکنه مال کش سر بوده که تو سه ماهگی خورده به حنجرش اسیب زده

فكر نميكنم ولي ببر دكتر ولي شايدم حساس شدي بلاخره هر كدوم يه جورن مثل هم نيستن كه

مرسی ممنون  وقت گذاشتی عزیزم 🌷 🌷 🌷 🌷 

خدایی دامپزشکی واقعا سخته خوندنش خدا قوت.هیلی هم زمینه داره تو همه موارد انگل. آناتومی و...الان شاغل ...

وا. چرا دروغ بگم. ولی سالهاست کار کلینیکی نمیکنم. استخدام اداره دولتی هستم. پشت میز نشینی.

دامپزشکی رشته خیلی خیلی سختیه.

و بازار کارش خوب نیست. فقط اسم دکترا داره.من حدود پونزده شونزده سال پیش کلینیک داشتم.و بعدش ستخدام شدم. وازدواج کردم.وقت نداشتم ..همون کار صبح رو ادامه دادم که به خونه زندگی برسم.اینه که خیلی چیزا یادم رفته. اما در مورد سگ شما احتمال افسردگی هست. اگر خواستید خصوصی پیام بدید شماره همکارام رو بدم،مشاوره تلفنی هم میدند . البته اگر تهران باشید و فکر میکنند بعدا میبرید پیششون .

وا. چرا دروغ بگم. ولی سالهاست کار کلینیکی نمیکنم. استخدام اداره دولتی هستم. پشت میز نشینی. دامپزشکی ...

نه من حرفی از دروغ نزدم چرا اینجوری فکر کردید اگه بد عنوان کردم ببخشید.آره خیلییی شنیدم که درسای واقعا سختی داره همه دانشجوهاش پیر میشند همون سال اول واقعا سخته.خوش ب حالتون ک استخدامید.ن تهران نیستم

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه